کد خبر: 3507434
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۵

بقعه بی بی دوخواهران جهرم میزبان «خدیجه، مادر امت» می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه جهرم از اجرای مراسم بزرگداشت حضرت خدیجه(س) در آستان مقدس امامزاده بی بی دو خواهران(س) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام رسول نیک‌سرشت، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه جهرم امروز، 26 خرداد از اجرای مراسم بزرگداشت حضرت خدیجه(س) در آستان مقدس امامزاده بی بی دو خواهران(س) خبر داد.
وی تصریح کرد: دهم ماه مبارک رمضان و در راستای تکریم ام المومنین حضرت خدیجه(س)، مراسم بزرگداشتی با عنوان «خدیجه، مادر امت» در این بقعه متبرکه برگزار می‌شود.
نیک‌سرشت با بیان اینکه این مراسم جمعه 28 خردادماه ساعت 12:30 اجرا می‌شود، افزود: در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین دارستانی از تهران به سخنرانی و ابوالفضل قناعت‌پیشه به مناجات‌خوانی خواهند پرداخت.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه جهرم گفت: حضرت خدیجه(س) اولین بانویی است که دعوت رسول حق را لبیک گفت و به پیام آسمانی او پاسخ مثبت داد و همواره خود و اموالش را وقف اسلام و ترویج آن کرد.
captcha