کد خبر: 3507762
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۵

مدارس علوم اسلامی نقش مهمی در احیای فرهنگ دارالعباده دارند

گروه سیاسی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: مدارس علوم اسلامی و دبیرستان‌های معارف نقش مهمی در احیای فرهنگ دارالعباده و حفظ آن دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، حجت‌الاسلام سیدمحمد شریف حسینی کوهستانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد به عنوان سخنران پیش از خطبه این هفته شهر یزد اظهار کرد: با تعامل بسیار خوب که با آموزش و پرورش و سازمان تبلیغات در استان وجود دارد افزون با 11 دبیرستان معارف اسلامی در شهرستان‌ها و مرکز استان دایر شده است.
وی با اشاره به اینکه استقبال بسیار خوبی از این مدارس صورت گرفته است افزود: در حال حاضر بیش از یک هزار نفر در نوبت ثبت‌‍نام دبیرستان‌های معارف و علوم اسلامی هستند که به علت نبود امکانات، امکان ثبت‌نام فراهم نیست.
حجت‌الاسلام حسینی کوهستانی ادامه داد: ثبت‌نام در این دبیرستان‌ها با شرط معدل و برگزاری آزمون است و خوشبختانه با تلاش‌هایی که صورت گرفته قبولی کنکور این مدارس در استان یزد صد درصد بوده که نشان از بنیه قوی علمی این مدارس دارد.
وی افزود: با توجه به سنت‌های حسنه‌ای که در استان دارالعباده و دارالعلم یزد همواره زبانزد بوده و هست این مدارس معارف اسلامی و همچنین مدارس دینی نقش مهمی در حفظ این سنت‌های اسلامی و همچنین احیای سنت‌های فراموش شده دارالعباده دارد.
مدیرکل تبیغات اسلامی یزد در بخش دیگری از سخنان خود اعزام مبلغ و همچنین فعالیت‌های فرهنگی در مساجد و... را برخی اقدامات انجام شده این نهاد برشمرد.
وی تصریح کرد: یکی از مواردی که در ماه رمضان انجام شده هدیه شش هزار جلد قرآن کریم در بین مساجد استان و بویژه به مساجد و مناطق محروم بوده و این روند در طول سال ادامه خواهد داشت.
captcha