کد خبر: 3509036
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۴

فینالیست‌های مسابقات گروهی قرآن عراق مشخص شدند

گروه بین‌الملل: دو تیم راه‌یافته به مرحله فینال دومین دوره مسابقات تیمی(گروهی) قرآن عراق که در شهر مقدس کربلا در حال برگزاری است، مشخص شدند.

گروه‌های فینالیست مسابقات گروهی قرآن عراق مشخص شدند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی«alkafeel.net»، مرحله نیمه‌نهایی دومین دوره مسابقات گروهی قرآن کریم عراق با حضور تیم‌های «بغداد الرصافة»، «بابل»، «نینوا» و «المثنی» برگزار شد.
پس از رقابت‌های نیمه‌نهایی این مسابقات، تیم‌های دو استان‌ بغداد و المثنی به عنوان فینالسیت شناخته شدند که قرار است در مرحله نهایی با هم به رقابت بپردازند.
گروه قرآنی بغداد الرصافه با عضویت «أحمد فلحی» در رشته قرائت، «حسین حمد شلال» در رشته حفظ و «سیدنزار عدنان» در رشته تفسیر و با کسب 80.75 امتیاز در مقابل تیم استان نینوا به پیروزی رسید و به مرحله نهایی این دوره از مسابقات راه یافت.
تیم قرآنی استان المثنی نیز با عضویت «حسن الذبحاوی» در رشته قرائت، «رسول مهدی» در رشته حفظ، و «فاضل حسن» در رشته تفسیر با کسب 75.75 در مقابل تیم قرآنی استان بابل عراق به پیروزی رسید و به‌عنوان دیگر تیم فینالیست مشخص شد.
تیم‌های قرآنی «بغداد الرصافة» و «المثنی» قرار است در مرحله فینال این مسابقات با یکدیگر به رقابت بپردازند و تیم‌های استان بابل و نینوا نیز برای کسب رتبه‌های سوم و چهارم با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
این دومین دوره مسابقات ملی گروهی قرآن است که اکنون در حرم مطهر حضرت عباس(ع) در کربلای معلی در حال برگزاری است.
در هر گروه این مسابقات، یک قاری، یک حافظ و یک مفسر قرآن عضویت دارند و در این مسابقات از گروه‌های شرکت‌کننده سؤالات مختلفی در زمینه تلاوت و احکام و قواعد آن، حفظ و تفسیر قرآن پرسیده می‌شود.
مرحله نخست این مسابقات سه‌شنبه، ۱۸ خردادماه به همت مرکز تربیت قاریان و حافظان وابسته به مؤسسه قرآن آستان مقدس عباسی و با مشارکت ۲۴ گروه(تیم) از ۱۲ استان عراق آغاز شد.
captcha