کد خبر: 3509102
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰

آغاز مسابقات قرآن ویژه کارکنان پلیس در دبی

گروه بین‌الملل: سی‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن و حدیث ویژه کارکنان و نیروهای پلیس دبی از دیروز، 31 خردادماه، آغاز شد.

مسابقات قرآن ویژه نیروهای پلیس در دبی
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «البیان»، این مسابقات به همت بخش آگاهی‌بخشی دینی و کتابخانه‌های وابسته به اداره پلیس دبی و در راستای برنامه‌های دینی و فرهنگی ماه مبارک رمضان برگزار شده است.
فعالیت‌های این مسابقات با حضور «احمد محمد آل علی»، رئیس بخش آگاهی دینی و کتابخانه‌ها در اداره پلیس دبی آغاز شد.
ایجاد انگیزه میان کارکنان و نیروهای پلیس برای حفظ و قرائت قرآن کریم و احادیث نبوی شریف و آشنایی آن‌ها با فرهنگ عمومی از اهداف برگزاری این مسابقات عنوان شده است.
فعالیت‌های این مسابقات شامل سه بخش حفظ و قرائت قرآن، حدیث نبوی شریف و فرهنگ عمومی است.

فرماندهی کل نیروی پلیس دبی، توجه ویژه‌ای به برگزاری این مسابقات دارد، به طوری که نخستین دوره این مسابقات از سال 1983 میلادی آغاز شده است.

پلیس دبی در نظر دارد، از طریق برگزاری این مسابقات، ارتباط کادر و پرسنل خود با قرآن در ماه مبارک رمضان را تقویت کند و در میان آن‌ها برای آشنایی با تفسیر احادیث نبوی شریف و ارتقای اطلاعات عمومی خود ایجاد انگیزه کند.
captcha