کد خبر: 3509679
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۴

برپایی دوره «آموزش تربیت مربی تدبر در قرآن و سیره» در مشهد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش تربیت مربی تدبر در قرآن و سیره از سوی مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد دوره آموزش تربیت مربی تدبر در قرآن و سیره را برای بانوان و آقایان برگزار می‌کند.

ثبت‌ نام این دوره آموزشی از 10 خرداد‌ماه آغاز شد و تا 3 تیر‌ماه ادامه داشت که در این فرصت، 20 نفر از علاقه‌مندان ثبت‌ نام کردند.

آموزش دوره تربیت مربی تدبر در قرآن و سیره با هدف آشنایی با تدبر قرآن و سیره اهل بیت(ع) و آموزه‌های قرآن‌ کریم، به مدت 3 ماه، 48 ساعت، هفته‌ای دوبار در  روزهای یکشنبه و چهارشنبه برپا می‌شود.

این دوره با حضور اساتید قرآنی مانند رستمیان و هاشمی‌زو در مکان مؤسسه به آدرس مشهد، خیابان امام خمینی(ره)، میدان ده‌دی، نبش رازی غربی 8 برپا می‌شود.

گفتنی است؛ این دوره با اعطای گواهی‌نامه رسمی برای شرکت‌کنندگان در دوره همراه خواهد بود.

captcha