کد خبر: 3509808
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸

برگزاری محفل «انس با قرآن» در یزد +عکس

گروه فعالیت‌های قرآنی: محفل «انس با قرآن کریم» با حضور محمدطاها پروا، قاری نوجوان ممتاز کشوری و استانی در محل شرکت توزیع برق استان یزد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، محفل «انس با قرآن کریم» با حضور محمدطاها پروا، قاری نوجوان ممتاز کشوری و استان 2 تیرماه در محل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد برگزار شد. 
محمدطاها پروا قاری نوجوان ممتاز کشوری در حاشیه این محفل در پاسخ به سوالی در خصوص نحوه شروع تلاوت قرآن به صورت حرفه‌ای اظهار کرد: بنده در آغاز، تلاوت سوره الضحی استاد عبدالواسط را گوش داده و با تکرار آن، ظرافت‌های لحن و صوت تلاوت قرآن را نزد قاریان شهر مقدس مشهد و حمایت والدین آغاز کردم.
وی اضافه کرد: با مهاجرت به وطن پدرم در شهر زارچ، از نه سالگی کار حفظ قرآن را زیر نظر استاد علی اکبر کاظمی ادامه داده و تاکنون در مسابقات متعدد استانی و کشوری حضور داشته‌ام.
پروا تشویق والدین و بهره‌گیری از استادان مجرب در حوزه علوم قرآنی را موثر دانست و خاطرنشان کرد: از سن دوازده سالگی علوم حفظ و قرائت قرآن را به صورت حرفه‌ای دنبال کرده و مقام سوم دانش آموزان کشور را کسب کرده‌ام.
پدر محمدطاها پروا نیز در حاشیه این مراسم در خصوص علاقه‌مندی فرزندش به علوم قرآن مطالبی را بیان کرد و افزود: محمدطاها سه جزء از قرآن کریم را حفظ کرده و در حال حاضر به دلیل مشغله درسی، روند حفظ را در زمان فراغت زیر نظر استادان یزدی دنبال می‌کند.
یادآوری می‌شود محمد طاها پروا  پس از قرائت آیه‌های نورانی سوره انسان و تفسیر آیات اول تا هجدهم این سوره مورد تفقد مدیرعامل، معاونان و برخی از همکاران در فضای معنوی نمازخانه شرکت توزیع نیروی برق استان یزد قرار گرفت.

برگزاری محفل «انس با قرآن» در یزد +عکس
برگزاری محفل «انس با قرآن» در یزد +عکس
برگزاری محفل «انس با قرآن» در یزد +عکس

برگزاری محفل «انس با قرآن» در یزد +عکس
captcha