کد خبر: 3511844
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۸

استکبار جهانی در صدد اختلاف افکنی میان کشورهای اسلامی است

گروه سیاسی: استاندار البرز با تاکید بر ضرورت هوشیاری مسلمانان، گفت: توطئه‌های استکبار جهانی تمامی ندارد، استکبار جهانی بیکار ننشسته و دائم در صدد اختلاف افکنی بین کشورهای اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، سیدحمیدطهائی، استاندار البرز، 11تیرماه بعد از راهپیمایی روز جهانی قدس در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهرستان فردیس، اظهار کرد: قرآن و کلام نورانی آن، برای هدایت و راهنمایی مسلمانان نازل شده و تجلی نور  برای روشن شدن مسیر رستگاری و سعادت بشریت است.
وی تدبیر و تعقل را دو پیام راهگشای قران دانست و افزود: توطئه‌های دشمنان اسلام، فضا را در جهان امروز به گونه‌ای فراهم کرده است که عده‌ای تروریست پرچمدار «لااله الا الله» شده‌اند، برای همین مسلمانان باید هوشیار باشند.
استاندار البرز با اشاره به حضور پرشور مردم مسلمان و روزه‌دار در راهپیمایی روز قدس برای دفاع از ملت فلسطین، گفت: امروز شعار حمایت از مظلومان و دفاع از آن‌ها به گوش جهانیان رسید و دل مظلومان شاد شد ندایی که امیدواریم به گوش سردمداران غافل و جاهل برخی کشورهای اسلامی نیز برسد که در کنار صهیونیست‌ها، مقابل مظلومان فلسطین ایستاده‌اند.
طهائی با بیان اینکه توطئه‌های استکبار جهانی تمامی ندارد، هوشیاری مسلمان را متذکر شد و ادامه داد: استکبار جهانی بیکار ننشسته و دائم در صدد اختلاف افکنی است، این مسلمانان و سران کشورهای اسلامی و دانشمندان هستند که باید آگاهانه تصمیم بگیرند، راه را در مسیر دشمن طی نکنند و آب به آسیاب دشمن نریزند.
وی افزود: هفتاد سال است که دشمنان قرآن، در قلب جهان اسلام و در داخل کشورهای اسلامی، ویروسی سرطانی را جای داده و حمایت و پشتیانی می‌کنند تا از توسعه اسلام جلوگیری شود و  ندای آزادی خواهی به گوش مظلومان نرسد  و در همین ایام نیز شاهد هستیم که در کشورهای اسلامی توطئه شان رو به فزونی می‌گیرد.
استاندار البرز با اشاره به جنگ‌های منطقه و حمایت‌های استکبار از گروه‌های تروریستی داعش که سرمنشاء اختلاف افکنی در بین مسلمانان و جنگ داخلی شده اند، تصریح کرد: در عراق جنگ و درگیری دولت و مردم با تروریست‌هایی که بخشی از کشور را اشغال کرده‌اند شاهد هستیم، وقایعی که با حمایت در منطقه و پشتیبانی استکبار جهانی و صهیونیست‌ها به تأمین  اسلحه و مهمات شده و  پول و بیمارستان‌های این کشور نیز  در اختیار صهیونست‌ها قرار می‌گیرد.
دستگیری تعدادی از تروریست‌ها در ایران
وی با بیان اینکه چنین وقایعی در تاریخ سوریه، یمن و افغانستان نیز تکرار شده و حمایت دشمنان اسلام از همه نقاط به طرف همین تروریست‌ها سرازیر شده است، عامل اصلی پشتیبانی دشمن در ایجاد جنگ‌ها واختلافات کشورهای اسلامی را استکبار جهانی خواند.
طهائی با اشاره به این نکته که امنیت ایران اسلامی در چنین شرایطی که منطقه با آن مواجه است، رقم خورده، گفت: خدا را شاکریم در این آتش‌افکنی‌ها کشور عزیزمان جزیره امن است، هر چند دشمنان تلاش دارند کشور ایران را هم مورد هجمه قرار دهند.
وی افزود: دستگیری تعدادی از تروریست‌ها در مرزهای کشورمان که در روزهای اخیر از سوی وزیر اطلاعات اعلام شد، مرهون اقدامات سربازان گمنام امام زمان (عج) بود که با چشمان بینا توطئه‌ها را منهدم ساختند.
استاندار البرز وحدت و انسجام را رمز آرامش جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: پیام وحدت اسلامی، در کشورمان حاکم است و سرلوحه اقدامات مسئولان نظام اسلامی قرار دارد؛ از رهبر عزیزمان که سکاندار هستند تا دولت تدبیر و امید که تلاش و شعار آن بر وحدت و هماهنگی استوار شده است.
تحریم‌ها اقتصاد کشور را با چالش مواجه کرد
طهائی با اشاره به نامگذاری امسال خاطرنشان کرد: سال ۹۵ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری شده و همه قوا در تلاش هستند تا جهت بهبود شرایط اقتصادی کشور گام‎‌های عملی و استواری برداشته شود.
وی افزود: به همین منظور نیز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با مسئولیت معاونت اول رئیس جمهور تشکیل شده و در جلساتی که دولت و سران قوا  با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند، همراهی سران قوا مورد تأکید است تا شرایطی که دشمنان ایجاد کرده اند بر طرف شود.
استاندار البرز با اشاره به اینکه بیش از سی سال تحریم و ۱۲ سال محاصره اقتصادی شدید را تجربه کرده‌ایم، ماحصل اقدامات دشمن را ایجاد شرایطی دانست که فارغ التحصیلان دانشگاهی به دنبال شغل مناسب باشند و شاهد تعطیلی واحدهای اقتصادی باشیم، در مجموع اقتصاد کشورمان دچار چالش شود.
طهائی در پایان گفت: بی‌تدبیری‌های گذشته در مدیریت داخلی، دولت را گرفتار مسائل داخلی و خارجی کرده است، به حول و قوه الهی و با حمایت مردم بزرگوارمان و فضای وحدت بخشی که وجود دارد دولت نیز در بعد خارجی و هم در بخش داخلی تا کنون موفق بوده است.

captcha