کد خبر: 3514295
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۹
حسینی مطرح کرد:

تشکیل کمیته جامع عفاف و حجاب زنان شمال غرب شیراز

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) شیراز از تشکیل کمیته جامع عفاف و حجاب زنان شمال غرب شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیدحسین حسینی، فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) شیراز امروز، 21 تیرماه با اشاره به فرارسیدن هفته عفاف و حجاب، گفت: رعایت عفاف و حجاب نقش تعیین کننده‌ای در حفظ و تقویت سلامت اخلاقی جامعه اسلامی دارد.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری کمیته جامع عفاف و حجاب زنان شمال غرب شیراز تشکیل شده است، گفت: اهداف مهم این کمیته ترویج سبک زندگی ایرانی - اسلامی، مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان انقلاب اسلامی به بنیان خانواده‌های ایرانی، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و همکاری با سازمان‌ها و نهادهای مسئول در زمینه عفاف و حجاب در شمال غرب کلان‌شهر شیراز خواهد بود.
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) شیراز با بیان اینکه همزمان با آغاز هفته عفاف و حجاب برنامه‌های متنوعی در شمال غرب شیراز برگزار خواهند شد، گفت: محوریت این برنامه‌ها که به‌مدت یک هفته و از نوزدهم تیر آغاز شده‌اند، مطالبه‌گری آحاد جامعه در زمینه عفاف و حجاب و تاکید بر اهمیت این موضوع است.
حسینی در پایان با تصریح اینکه همزمان با هفته عفاف و حجاب تجمع بزرگ زنان شمال غرب شیراز برگزار می‌شود، گفت: این تجمع بزرگ با حضور شهروندان مومن شهرک‌های شمال غرب شیراز، منطقه دراک و شهر جدید صدرا در تاریخ سه‌شنبه، 22 تیرماه و با سخنرانی خطیب برجسته کشور حجت‌الاسلام احمد پناهیان برگزار می‌شود.
captcha