کد خبر: 3514695
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۷

لغو برنامه مداحی در مراسم سالروز تخریب بقیع در کویت

گروه بین‌الملل: منابع آگاه از ممانعت نیروهای امنیتی کویت از مشارکت «حاج الملا باسم الکربلایی»، مداح سرشناس عراقی در مراسم گرامیداشت سالروز تخریب بقیع در حسینیه «الرسول الاعظم(ص)» کویت خبر دادند.

ممانعت از مراسم گرامیداشت سالروز تخریب بقیع در کویت

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری عراقی «نون»، منابع آگاه از کویت خبر دادند: قرار بود به مناسبت هشتم شوال سالروز تخریب قبور ائمه اطهار(علیهم السلام) در قبرستان بقیع، مراسمی با حضور «حاج باسم الکربلایی»، از مداحان سرشناس عراقی در حسینیه «الرسول الاعظم(ص)» کویت برگزار شود که مقامات امنیتی کویت از حضور مداح عراقی در این مراسم ممانعت و او را بازداشت کردند.
نیروهای امنیتی کویت، حاج الملا باسم الکربلایی را پس از بازداشت به یکی از مراکز پلیس منتقل کردند و به تحقیق و بازجویی از وی پرداختند.
براساس این گزارش، مقامات امنیتی کویت، حاج باسم الکربلایی را مجبور کردند که تعهدنامه‌ای را امضا کند که وی را ملزم می‌کند که در هیچ منبر و مناسبت دینی در داخل کویت شرکت نکند.
حاج باسم الکربلایی پس از بازجویی و ممانعت از حضور وی در مراسم گرامیداشت سالروز تخریب بقیع در حسینیه «الرسول الاعظم(ص)»، کشور کویت را به مقصد عمان ترک کرد.

ممانعت از مراسم گرامیداشت سالروز تخریب بقیع در کویت
captcha