کد خبر: 3515428
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۵
نباتی:

همکاری بین‌بخشی نهادها، راهکاری جهت تحقق اقتصاد مقاومتی است

گروه اجتماعی: مدیرکل تأمین اجتماعی فارس ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری با جهاد دانشگاهی این استان، همكاری بین بخشی را راهكاری بسیار مهم در برخورداری از ظرفیت‌های موجود و تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، عبدالكریم نباتی، مدیرکل تأمین اجتماعی فارس در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی این استان، با بیان اینكه جهاد دانشگاهی در این استان نقشی تأثیرگذار در حوزه‌های علمی و پژوهشی داشته و موفقیت‌هایی در مباحث نانو و بسته‌بندی‌های استاندارد كسب كرده است، آمادگی سازمان متبوع خود را برای همكاری با این نهاد اعلام كرد.
وی همكاری بین بخشی را راهكاری بسیار مهم در برخورداری از ظرفیت‌های موجود و تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: تأمین اجتماعی با توجه به لزوم تلاش در راستای كمك به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی، آمادگی استفاده از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی و توان اجرایی جهاد دانشگاهی استان فارس برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف را دارد.
نباتی همچنین با یادآوری اینكه همه ساله از 19 تا 25 تیرماه هفته تأمین اجتماعی نامگذاری شده است، ایجاد بسترهای تعامل بیشتر و تلاش برای اطلاع‌رسانی جامع در خصوص خدمات این سازمان را از اولویت‌ها در این هفته برشمرد.
مدیرکل تأمین اجتماعی فارس با بیان اینكه در فارس 123 هزار پرونده مستمر بگیر وجود دارد، گفت: مبلغی كه به عنوان مستمری به این افراد به شكل ماهیانه پرداخت می‌شود بالغ بر 152 میلیارد تومان است.
وی با اشاره به اینکه اكنون 8773 نفر در استان فارس از بیمه بیكاری استفاده می‌كنند، گفت: ماهیانه بیش از 8 میلیارد تومان حق بیمه بیكاری به این افراد پرداخت می‌شود.
نباتی از طرح بخشش جرایم كارفرمایان سخن به میان آورد و تاكید كرد كه این طرح شامل كارفرمایانی بخش‌های تولیدی،‌ صنعتی و معدنی می‌شود كه در سال‌های اخیر به‌واسطه مسائل متعدد اقتصادی، در پرداخت حق بیمه كارگاه‌های تحت پوشش خود با مشكل مواجه شده‌اند.
این مقام مسئول با یادآوری اینكه این دسته از كارفرمایان تا 27 شهریورماه امكان برخورداری از تخفیف‌های مورد نظر را خواهند داشت، گفت: میزان بخشودگی جرائم كارفرمایان تا 100 درصد جریمه‌ها را شامل خواهد شد و اگر كارفرمایان قصد پرداخت اقساطی بدهی معوق خود را داشته باشند، میزان بخشودگی متناسب با زمان اقساط كمتر می‌شود.
مدیركل تامین اجتماعی استان فارس با یادآوری اینكه طی سال‌های اخیر یكی از سه بحران بزرگ پیش‌بینی شده از سوی كارشناسان بعد از خشكسالی و كم‌آبی، ورشكستگی صندوق‌های بازنشستگی است، گفت: تصویب برخی قوانین در سنوات گذشته، الزاماتی برای تامین اجتماعی ایجاد كرد كه منتهی به مشكلات امروز شده است.
نباتی با اشاره به افزایش شمار سالخوردگان در جامعه، گفت: امروز در فارس 440 میلیارد تومان از مودیان بیمه‌ای طلبكار هستیم كه حدود 20 میلیارد تومان از این مطالبات مربوط به بخش دولتی است.
captcha