کد خبر: 3516160
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳

مسابقات قرآن اوقاف شهرستان تاکستان برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه شهرستان تاکستان طی روزهای 27 و 28 تیرماه برگزار شد و نفرات برتر این مسابقات نیز معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، مرحله شهرستانی سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه در تاکستان روز گذشته، 28 تیرماه با معرفی نفرات برتر در بقعه سیدعلی شارینی تاکستان به پایان رسید.
این مسابقات با شرکت بالغ بر 360 متسابق در دو بخش بانوان و آقایان، طی روزهای 27 و 28 تیرماه برگزار شد و نفرات اول تا سوم هر رشته نیز به مرحله استانی این رقابت‌ها راه پیدا کردند.
در این رقابت‌ها در رشته قرائت بخش آقایان، محمد بابا مقام اول، الیاس افشار مقام دوم و اسماعیل زال‌بیگی صاحب مقام سوم شدند و در رشته ترتیل نیز رسول گرجی، حمیدرضا سازنده و حسین کریمی به عنوان نفرات اول، دوم و سوم این رشته معرفی شدند.
همچنین علی منصوری، محمد بابا و اسماعیل زال‌بیگی به ترتیب نفرات اول، دوم و سوم رشته اذان و عیسی بهتویی، مهدی خدابنده‌لو و محمد شهادتی نیز موفق به کسب مقام‌های اول تا سوم در دعاخوانی این مسابقات شدند.
مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه شهرستان تاکستان در بخش بانوان نیز در رشته‌های قرائت، ترتیل، حفظ 5 و 10 جزء برگزار شد که در رشته قرائت، مریم آذربایجان، لیلا غلامرضایی و فاطمه گرجی و در رشته ترتیل، بنت‌الهدی گرجی، مهدیه سازنده و نرگس سلیمانی به عنوان نفرات اول، دوم و سوم این رشته‌ها معرفی شدند.
همچنین فاطمه نوری، ندا نوری و مژگان آقایی به ترتیب نفرات اول، دوم و سوم رشته حفظ 10 جزء و فاطمه فتحی، فاطمه بابا و خدیجه خوشنامی نیز موفق به کسب مقام‌های اول تا سوم در رشته‌ حفظ 5 جزء این مسابقات شدند.
یادآور می‌شود، به دلیل عدم استقبال و به حد نصاب نرسیدن تعداد شرکت‌کنندگان مسابقات در رشته‌های دعاخوانی، حفظ 20 جزء و حفظ کل در بخش بانوان و در بخش آقایان نیز در تمامی رشته‌های حفظ برگزار نشد.

captcha