کد خبر: 3516519
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۳
مؤمن زحمت‌کش:

شیراز قطب قرآنی بیت‌الزهراهای ندسا می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مشاور فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در امور خانواده با اشاره به ظرفیت‌های شیراز در فعالیت‌های قرآنی گفت: با توجه به این مسئله ما شیراز را به‌عنوان قطب قرآنی فعالیت‌های قرآنی بیت‌الزهراهای ندسا انتخاب کردیم تا هر ساله مسابقات قرآن در آن‌جا برگزار شود.

پروین مؤمن زحمت کش، رئیس ستاد مدارس شجره طیبه و بیت‌الزهرای نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به برگزاری نخستین دوره مسابقات سراسری قرآن این مراکز در شیراز گفت: با توجه به ظرفیت‌های شهر شیراز، ما این شهر را به عنوان قطب قرآنی فعالیت‌های خود انتخاب کردیم و بنا داریم تا به یاری خدا در سال‌های آتی نیز دوباره مسابقات قرآن را در همین‌جا برگزار کنیم.
وی با یادآوری اینکه شیراز یکی از شهرهای مهم پشتیبانی مناطق نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با جمعیت بسیار زیادی است، گفت: البته ما برای هر کدام از شهرهای خود نیز برنامه‌های مختلفی داریم به‌ عنوان مثال جشنواره‌های فرهنگی و ورزشی ما هر ساله در بندرعباس برگزار شده و یا در تهران عموماً نشست‌های ستاد مدیریت مدارس و بیت‌الزهراها تشکیل می‌شوند.

30 نفر در مسابقات قرآن بیت‌الزهرای ندسا برگزیده شدند
مؤمن زحمت‌کش هدف از برگزاری مسابقات قرآن بیت‌الزهراها ندسا را ترویج فرهنگ قرآنی و انس بیشتر خانواده‌ها با قرآن کریم برشمرد و گفت: در نخستین دوره این مسابقات 300 نفر از نقاط مختلف کشور در رشته‌های حفظ، قرائت،‌ ترتیل و مفاهیم شرکت داشتند که در نهایت 30 نفر به‌عنوان برگزیده انتخاب شدند.  
مشاور فرمانده نیرویی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در امور خانواده در ادامه سخنان خود به معرفی بیت‌الزهراهای ندسا پرداخت و گفت: بیت‌الزهرا سازمان‌های مردم نهادی هستند که با حمایت‌های نیروی دریایی سپاه در حوزه‌های مأموریتی ندسا تشکیل شده‌اند البته برای مناطق دیگری که نیروی دریایی ندارند اما تقاضای تشکیل چنین مؤسساتی دارند ما طرح‌ها و سیستم‌های خود را بر روی سایت http://beyt-azzahra.ir/ قرار دادیم تا بتوانند از این طرح‌ها استفاده کنند.

ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی؛ مهم‌ترین مأموریت بیت‌الزهراهای ندسا
وی اظهار کرد: از آنجا که این مراکز با نام حضرت زهرا(س) تشکیل شده‌اند لذا تمام تلاش ما در ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی در میان خانواده هاست البته جامعه مخاطب ما تنها بانوان و دختران نیستند بلکه تمام اعضای خانواده اعم از پدر، مادر و دختران و پسران مدنظر هستند.
مؤمن زحمت‌کش با بیان اینکه فعالیت‌های بیت‌الزهراها با استقبال بسیار گسترده خانواده‌ها در مناطق مختلف روبه‌رو شده است، گفت: یکی از مأموریت‌های سپاه که مقام معظم رهبری به آن‌ها محول کرده است این است که باید در مناطق ساحلی به همراه خانواده‌ها مستقر شوند که یکی از هدف‌های آن اثرگذاری خانواده‌ها در مناطق مأموریتی و تأثیر متقابل جهت رشد فرهنگ جوامعی است که نیروهای سپاه می‌توانند در آنجا حضور داشته باشند، است.
رئیس ستاد مدارس شجره طیبه و بیت‌الزهرای ندسا با تصریح اینکه ما محدودیتی برای پذیرش خانواده‌ها نداریم و همه می‌توانند در فعالیت‌های ما شرکت کنند، گفت: سپاه از این مراکز ما حمایت کرده و امکانات اولیه را در اختیار ما قرار می‌دهد و بقیه عوامل به خود بیت‌الزهراهست و این‌ها باید خودگردان بوده و وابسته به بیت‌المال نباشند البته اکنون بسیاری از بیت‌الزهراها نیز خودگردان شده‌اند.

فعالیت 3 بیت‌الزهرا در شیراز
وی از فعالیت 3 بیت‌الزهرا در شیراز خبر داد و گفت: این بیت‌الزهراها در مناطق نظیر مدرس، معالی‌آباد و صدرا در حال فعالیت هستند که البته باز هم گسترش خواهند یافت.

طراحی ساختمان‌های بیت‌الزهرا با معماری ایرانی ـ  اسلامی
مؤمن زحمت‌کش با بیان اینکه بیت الزهراهای مطلوب ما یکی یکی متولد می‌شوند، گفت: ساختمان‌های این مراکز با طراحی معماری ایرانی ـ اسلامی در شهرهای مختلف نظیر بندر لنگه، قشم، ماهشهر، بندرعباس و غیره ساخته می‌شوند.
captcha