کد خبر: 3516753
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۵

راه‌یابی آثار هنرمندان قزوینی به بخش نهایی جشنواره ملی فیلم رضوی

گروه هنر: آثار دو هنرمند قزوینی به بخش نهایی یازدهمین جشنواره ملی «فیلم کوتاه، مستند و داستانی رضوی» راه یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، در یازدهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه، مستند و داستانی رضوی، دو اثر هنرمندان قزوینی در بخش فیلم مستند به بخش نهایی این جشنواره راه یافت.
هیأت داوران بخش مستند، ۲۷ فیلم مستند راه یافته به بخش نهایی جشنواره یازدهم را اعلام کردند که فیلم «ذره‌بین» به کارگردانی مهرداد خانی و فیلم «قصه یک مرد» به کارگردانی سیاوش جمالی، آثار دو هنرمند قزوینی است که در میان آثار راه‌یافته به بخش نهایی دیده می‌شود.
بر این اساس، موضوعات جشنواره «فیلم کوتاه، مستند و داستانی رضوی»، با عناوین «فرهنگ رضوی» شامل: احادیث، حکمت‌ها، داستان‌ها، پیام‌های آموزشی و تربیتی در کلام و سیره رضوی، یاران و خادمان امام، جایگاه ویژه علمی و اخلاقی و مناظرات حضرت و... و موضوع «سبک زندگی رضوی» شامل کلیه آثاری که ضمن ایجاد فضای معنوی جلوه‌ای از مفاهیم دینی، اسلامی، کرامات انسانی و فضایل اخلاقی را ارائه می‌کند.
گفتنی است، یازدهمین جشنواره «فیلم کوتاه، مستند و داستانی رضوی»، از ١٦ تا ١٨ مرداد ماه سال جاری توسط اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد برگزار می‌شود و مراسم اختتامیه نیز ١9 مردادماه در آستانه میلاد امام رضا(ع) برگزار خواهد شد. 

captcha