کد خبر: 3517716
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۵

54 کشور در مسابقات قرآن «سید جنید» بحرین

گروه بین‌الملل: چهاردهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه «سید جنید عالم» با حضور نمایندگان 54 کشور در بحرین برگزار می‌شود.

آمادگی برای برگزاری چهاردهمین دوره مسابقات بین المللی حفظ قرآن در بحرین

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری رسمی بحرین، انجمن خادمان قرآن بحرین برای چهاردهمین سال متوالی، مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه «سید جنید عالم» را در دو رشته «حفظ کامل قرآن» و «حسن تلاوت و ادا» برگزار می‌کند.
این انجمن که به زمان برگزاری رقابت‌ها اشاره نکرده است، اعلام کرد: این مسابقات با حمایت مؤسسه «سید جنید عالم» بحرین برگزار می‌شود و مقدمات لازم برای برگزاری این دوره از مسابقات در حال انجام است.
بنابراین گزارش، نمایندگان 54 کشور از قاره‌های مختلف دنیا در این مسابقات به رقابت خواهند پرداخت و به نفرات اول تا سوم رشته‌های مختلف جوایزی اهدا خواهد شد.
کمیته برگزارکننده مسابقات بین‌الملی قرآن جایزه سید جنید عالم، از سفارتخانه‌های کشورهای عربی و اسلامی در بحرین خواسته است که نمایندگان کشور خود را برای شرکت در این رقابت‌ها معرفی کنند.
این کمیته همچنین، هماهنگی‌های لازم را با مسئولان وزارت دادگستری، اوقاف و امور اسلامی بحرین برای تسهیل ورود و خروج هیئت‌های شرکت‌کننده در این مسابقات انجام داده است.
یادآور می‌شود، مرحله نهایی سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ و قرائت قرآن «جایزه سید جنید عالم» بحرین، ۳۰ آبان‌ماه تا سوم آذرماه سال گذشته برگزار شد.
مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه «سید جنید عالم» در سال ۲۰۱۴ میلادی از سوی انجمن جهانی حفظ قرآن به‌عنوان برترین مسابقات بین‌المللی قرآن معرفی شد.
captcha