کد خبر: 3517982
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۲

ائمه جمعه؛ پیشروان مبارزه با استکبار

گروه سیاسی: نماینده مردم البرز در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دشمن از مواضع ائمه جمعه در هراس است، گفت: ائمه جمعه باید در صف اول مبارزه با استکبار قرار بگیرند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، آیت الله محسن کازرونی، نماینده مردم البرز در مجلس خبرگان رهبری، بعدازظهر روز دوشنبه، چهارم مرداد در آیین گرامیداشت سالروز نخستین اقامه نماز جمعه کشور که به میزبانی مصلای امام خمینی شهرستان فردیس برگزار شد، اظهارکرد: ائمه جمعه باید در عقل و عقلانیت الگو باشند.
وی افزود: اساس دین و انسانیت بر عقل نهاده شده تا انسان بتواند استدلال عقلی کرده و به جامعه نفوذ پیدا کند. دیانت یک روحانی باید قوی باشد و تقوای یک روحانی باید بالاتر از مردم باشد، اگر این نکته‌ها کنار هم قرار گیرد، ما در تبلیغ اسلام و انقلاب اسلامی موفق می‌شویم.
این مسئول بیان کرد: به برکت انقلاب و امام راحل و مقام معظم رهبری اشتیاق به روحانیت و حضور در حوزه‌های علمیه بیشتر شده است که این می‌تواند تاثیر بسزایی در ترویج ارزش‌های اسلامی و مردم بگذارد.
نماینده مردم البرز در مجلس خبرگان رهبری، ابرازکرد: وقتی مردم تقوا و تواضع می‌بینند اثربخشی دارد، اما اگر خلاف آن دیده شود، مطمئن باشید یک سرسوزن در مردم نمی‌توان نفوذ کرد.
کازرونی گفت: امام جمعه نوید برخورد با مستکبران جهانی می‌دهد. دشمن از مواضعی که امام جمعه می‌گیرد می‌ترسد و نقشه‌هایی که می‌کشد هر هفته در خطبه‌های نماز جمعه نقش بر آب می‌شود.
وی در پایان گفت: امام جمعه باید در حوزه‌های علمیه تدریس کند، زیرا در تصمیم گیری اثر می‌گذارد. هنگام تدریس انتقاد و سوال می‌شود که جنبه‌های علمی افراد تقویت می‌شود.
همایش ائمه جمعه استان البرز به میزبانی شهرستان فردیس با حضور نماینده ولی فقیه در استان، معاون امور استان‌های شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، استاندار، نمایندگان مردم استان در مجلس و مسئولان استانی در مصلای امام خمینی (ره)فردیس برگزار شد.

captcha