کد خبر: 3518075
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۰

برگزاری همایش «مهدویت» در فرهنگ‌سرای امام(ره)

گروه اندیشه: به منظور تبیین فلسفه انتظار برای امام غایب(عج) و ترویج فرهنگ مهدویت همایش «مهدویت» در فرهنگ‌سرای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا)، همایش «مهدویت» با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین مردانی در فرهنگ‌سرای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.
هدف از این همایش تبیین و شناخت فلسفه انتظار برای امام غایب(عج) و ترویج فرهنگ مهدویت است و در آن بر عرصه جهاد فرهنگی، آگاهی و حفظ وحدت عمل در برابر تهاجمات فرهنگی دشمن و حفظ و گسترش فرهنگ مهدویت تأکید می‌شود.
علاقه‌مندان برای شرکت در همایش «مهدویت» می‌توانند روز چهارشنبه، 6 مرداد ساعت 10 به نشانی فرهنگسرای امام(ره)، تهران‌، میدان قدس‌(تجریش)، خیابان شهید باهنر، بعد از سه راه یاسر، خیابان امیر سلیمانی، فرهنگ‌سرای امام‌(ره) مراجعه کنند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 26100780 تماس بگیرند.

captcha