کد خبر: 3519303
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۳

باب پنجم طریق الرضا «جشنواره فیلم رضوی» در یزد برگزار شد

گروه هنر: پنجمین باب از طریق الرضای یازدهمین «جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی» یزد در مجتمع فرهنگی امام علی یزد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، پنجمین باب از طریق الرضای یازدهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه مستند و داستانی رضوی یزد با حضور کاوه مظاهری 10 مردادماه در مجتمع فرهنگی امام علی یزد برگزار شد.
در نوبت صبح این کارگاه مستندسازی مظاهری در خصوص مواردی از جمله آشنایی با جشنواره‌های معتبر سینمایی، نحوه رتبه‌بندی جشنواره ها و چگونگی شرکت در این جشنواره‌ها، همچنین آشنایی با پخش کنندگان فیلم صحبت کرد.
این کارگاه یک روزه در نوبت عصر نیز از ساعت 16 تا 20 ادامه داشت که مظاهری به موارد تخصصی در خصوص مستندسازی، جلب اعتماد و نزدیکی به سوژه همچنین رعایت اخلاق در عین صمیمیت صحبت کرد.
یادآوری می‌شود در پایان این کارگاه یک روزه که با حضور رقیه توکلی دبیر تخصصی جشنواره یازدهم برگزار شد از کاوه مظاهری تقدیر شد.
captcha