کد خبر: 3521548
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۸

هشدار نسبت به حمله صهیونیست‌ها به کارکنان مسجدالاقصی

گروه بین‌الملل: «شیخ محمد حسین»، مفتی اعظم قدس و سرزمین فلسطین، نسبت به تشدید یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و حمله به کارکنان این مسجد هشدار داد.

حوادث اخیر در مسجد الاقصی؛ جنگ دینی خطرناکی در راه است

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شبکه خبری فلسطین، شیخ محمد حسین، خطیب مسجدالاقصی امروز، 19 مردادماه، با صدور بیانیه‌ای ضمن هشدار نسبت به پیامد‌ اقدامات صهیونیست‌ها در مسجدالاقصی و تشدید یورش به این مسجد و حمله به کارکنان و نگهبانان آن گفت: این اقدمات مقامات اشغالگر صهیونیست اعلام جنگ دینی بی‌امان از سوی این رژیم است.

وی در ادامه اقدام کادر وابسته به نهاد «آثار باستانی» اسرائیل در یورش به مسجد «قبة‌الصخرة» با حراست شدید نیروهای اشغالگر و همچنین، تداوم حمله شهرک‌‌نشینان تندرو صهیونیست به مسجدالاقصی را محکوم کرد.
 
مفتی اعظم قدس و سرزمین فلسطین در ادامه، ممانعت از مرمت و بازسازی مسجد «قبه الصخرة» با بهانه نداشتن مجوز، بازداشت «بسام الحلاق»، مدیر پروژه‌های بازسازی مسجدالاقصی و برخی از کارگران و تعقیب نگهبانان اين مسجد را اقداماتی خطرناک توصیف کرد.

وی اظهار داشت: آنچه مقامات اشغالگر صهیونیست انجام می‌دهند، اعلام جنگ دینی بی‌امان و تمام عیار از سوی این رژیم است که با هدف سيطره بر مسجدالاقصی صورت می‌گیرد؛ این در حالی است که این اقدامات احساسات بیش از یک میلیارد و 700 میلیون مسلمان در جهان را تحریک می‌کند.

شیخ محمد حسین بیان کرد: مسجد الاقصی پیوسته در معرض حملات وحشیانه و مستمر از سوی اشغالگران قرار دارد که این اقدامات در چارچوب طرح روشمند اسرائیل برای از بین بردن آثار و محو هویت عربی و اسلامی فلسطین و جایگزینی آن با آثار یهودی دروغین صورت می‌گیرد.

وی تأکید کرد: مقامات اشغالگر از طریق یورش مستمر به مسجدالاقصی، قوانین و آیین‌نامه‌های بین‌المللی را در این زمینه نادیده می‌گیرند و هیچ احترامی برای این قوانین قائل نیستند.

خطیب مسجدالاقصی در ادامه این بیانیه از ملت‌های عربی و اسلامی و رهبران این کشورها و تمام مردم باشرافت دنیا خواست که برای توقف یورش‌های مستمر و در حال افزایش به مساجد و بناهای اسلامی به‌ویژه در قدس و الخلیل مداخله کنند.

وی همچنین، از کسانی که توانایی حضور در مسجدالاقصی دارند خواست که در بازسازی و حمایت از این مسجد مشارکت کنند.

شیخ محمد حسین در پایان پیامدهای ناشی از این یورش‌ها که آتش نفرت و کینه را در منطقه شعله‌ور می‌کند، متحمل مقامات اسرائیل دانست و نسبت به آغاز جنگ دینی که تصور عواقب آن بسیار سخت است، هشدار داد.

captcha