کد خبر: 3521677
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵

بسیاری از آمریکایی‌ها سیاست را از منبر کلیسا می‌شنوند

گروه بین‌الملل: نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که کشیش‌ها در مراسم‌های عبادی در مورد مسائل سیاسی حتی بیش از برخی از نامزدهای ریاست‌جمهوری صحبت می‌کنند.

بسیاری از آمریکایی‌ها سیاست را از منبر کلیسا می‌شنوند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مؤسسه پژوهشی پیو در آمریکا، این نظرسنجی نشان داد: دو سوم افرادی که در مراسم‌های کلیساها شرکت می‌کنند، می‌گویند که کشیش‌ها حداقل در مورد یک مسئله سیاسی یا اجتماعی صحبت می‌کنند.

بنابر این پژوهش، آزادی دینی و همجنس‌گرایی بیش از بقیه موضوعات از سوی کشیش‌ها مطرح می‌شود.

پس از آن مسائلی مانند سقط جنین، مهاجرت، مسائل مربوط به محیط زیست و نابرابری اقتصادی دیگر مسائلی هستند که کشیش‌ها در منبرهای کلیساها به آن می‌پردازند.

این پژوهش همچنین نشان داد در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، برخی کشیش‌ها مستقیماً در حمایت یا مخالفت با یک نامزد خاص صحبت می‌کنند.

این در حالی است که حمایت یا مخالفت با نامزدهای سیاسی از منبر کلیساها خلاف قانون محسوب می‌شود.

همچنین این نظرسنجی نشان داد اکثر کشیش‌ها مردم را به شرکت در انتخابات سراسری دعوت می‌کنند. کشیش‌های سیاهپوست نیز بیشتر در حمایت از هیلاری کلینتون، نامزد حزب دمکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا صحبت می‌کنند.

captcha