کد خبر: 3523039
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۷

انتقاد شهردار شیراز از نبود نماینده میراث فرهنگی در جلسه تسهیل دسترسی به حرم شاهچراغ(ع)

گروه اجتماعی: پاك فطرت در جلسه بررسی ابعاد مختلف طرح تسهیل دسترسی به حرم شاهچراغ(ع) از نبود نماینده میراث فرهنگی در این جلسه انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، علیرضا پاك‌فطرت،‌ شهردار شیراز شب گذشته، 24 مرداد در جلسه بررسی ابعاد مختلف طرح تسهیل دسترسی‌ به حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) گفت: متأسفانه تعدادی از ارگان‌هایی که دعوت شده‌اند در این جلسه حضور ندارند. میراث فرهنگی که خود یک رکن مهم در این موضوع است نماینده‌ای ندارد و بعدها ممكن است شایعه ایجاد شود.
 وی افزود: گردشگری که به حرم شاهچراغ(ع) می‌آید قطعاً می‌خواهد به آرامگاه سعدی و حافظ و بازار نیز برود، بنابراین باید طرح و برنامه درستی باشد که همه این اماکن پوشش داده شوند.
شهردار شیراز با بیان اینکه وزارت دفاع در زمینه کنسرسیوم ریلی مطالعه عمیقی انجام داده است، گفت: آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که نیاز نیست خیابان‌های عریض و طویل داشته باشیم بلکه با سیستم‌های حمل و نقل جدید می‌توانیم مشکلات این چنینی را حل کنیم.
پاک فطرت با تأکید بر اینکه تراموا وسیله خوبی است که در این زمینه قابل استفاده است، گفت: هر اتوبوس تنها 60 نفر را جا به جا می‌کند ولی تراموا می‌تواند 250 نفر را حمل کند. سرعت تراموا نیز از اتوبوس بیشتر است. هزینه اجرای یک کیلومتر تراموا 10 میلیون یورو است در حالی که همین مسیر برای مترو هزینه‌ای چهار برابری در پی دارد. سرعت اجرای تراموا نیز 10 برابر مترو است.
captcha