کد خبر: 3523265
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۷
رئیس‌جمهور تأکید کرد:

تروریسم و مداخله سیاسی و نظامی کشورهای غربی؛ مهم‌ترین معضلات جامعه جهانی

گروه سیاسی: دکتر روحانی، تروریسم، مداخله سیاسی و حضور نظامی کشورهای غربی در بسیاری از مناطق جهان را از جمله مهم‌ترین معضلات جامعه جهانی برشمرد و بر لزوم ایفای نقش مثبت کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در راستای حل و فصل این مشکلات تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، امروز، سه‌شنبه، 26 مردادماه در دیدار «آلن امه نیامیتوه»، وزیر روابط خارجی و همکاری‌های بین‌المللی بروندی، روابط دوکشور را دوستانه و مثبت ارزیابی کرد و افزود: امروز اهداف و آرمان‌های مشترکی میان ایران و کشورهای آفریقایی وجود دارد و در بسیاری از مجامع و تحولات بین‌المللی می‌توانیم با وحدت نظر پشتیبان هم باشیم.
رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت توسعه روابط و همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی ایران و بروندی به عنوان دو عضو جنبش کشورهای غیر متعهد خاطرنشان کرد: کشورهای جنبش عدم تعهد باید با تقویت روابط و همکاری‌ها به خوبی در صحنه بین‌الملل نقش‌آفرینی کنند.
حجت‌الاسلام روحانی تروریسم، مداخله سیاسی و حضور نظامی کشورهای غربی در بسیاری از مناطق جهان را از جمله مهم‌ترین معضلات جامعه جهانی برشمرد و بر لزوم ایفای نقش مثبت کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در راستای حل و فصل این مشکلات تأکید کرد.
رئیس‌جمهور همچنین ضمن ابراز امیدواری برای صلح و ثبات پایدار در بروندی تأکید کرد که مسائل داخلی کشورها باید در مسیر دموکراسی، صلح و دوستی حل و فصل شود.
«آلن امه نیامیتوه»، وزیر روابط خارجی و همکاری‌های بین‌المللی بروندی نیز در این دیدار پیام کتبی رئیس‌جمهور این کشور را تقدیم حجت‌الاسلام روحانی کرد و افزود: ایران و بروندی اهداف، ارزش‌ها و دیدگاه‌های مشترکی در زمینه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی دارند که باید در راستای استحکام بیشتر آن تلاش کنیم.
وزیر روابط خارجی و همکاری‌های بین‌المللی بروندی با تقدیر از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های جمهوری اسلامی ایران از مردم و استقلال بروندی، خواستار توسعه همکاری‌ها و مناسبات دوکشور در مجامع بین‌المللی به ویژه سازمان جنبش کشورهای غیرمتعهد شد.
«آلن امه نیامیتوه» همچنین با اشاره به تلاش برخی کشورهای غربی برای دخالت در امور داخلی بروندی، گزارشی از شرایط و اوضاع داخلی این کشور به رئیس‌جمهور ارائه کرد.
captcha