کد خبر: 3523403
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۰

هشدار رئیس كمیسیون فرهنگی شورای شهر شیراز از تازیانه‌های ولنگاری فرهنگی بر پیكر حافظ

گروه اجتماعی: رئیس كمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: علامه شهید مطهری در دفاع از عرفان حافظ به صحنه می‌آید، گفت: اخیراً در شهر حافظ، تازیانه‌های ولنگاری فرهنگی و ادبی را بر پیکر حضرت حافظ فرود می‌آورند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، محمدرضا هاجری، رئیس كمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز عصر دیروز، 25 مرداد در نطق پیش از دستور یكصد و هفتاد و سومین جلسه علنی این شورا گفت: زیبنده بود در هفته خبرنگار که یاد آور خاطرات شهدای خبرنگار بوده و به همین عنوان هم ثبت و نام‌گذاری شده، از میان بیش از 15 هزار شهید ولایت‌مدار استان فارس  از تابلو خبرنگاران شهید پرده‌برداری می‌شد نه از میرزا صالح شیرازی که خود به فراماسون بودن در سفرنامه خویش اقرار و اعتراف دارد.
وی اظهار كرد: علامه شهید مطهری قبل از انقلاب در دفاع از عرفان حافظ به صحنه می‌آید و جانانه از حافظ دفاع می‌کند اما اخیراً در شهر حافظ تازیانه‌های ولنگاری فرهنگی و ادبی را بر پیکر حضرت حافظ فرود می‌آورند.
هاجری ادامه داد: عده‌ای صادق هدایت و فلان کارگردان مروج پوچ گرایی و خودکشی را با تجلیل‌های غُلوآمیز بزرگ می کنند تا بدانیم و بفهمیم هنوز جرثومه‌های حزب توده، لائیک و غرب زده نه تنها ریشه کن نشده بلکه با حمایت‌های پی در پی در حال حضور و ظهور بیشتر هستند تا جایگاه واقعی فارس در قله و شهر مقدس شیراز را با ترویج اینگونه افکار منحرف و ولنگاری فرهنگی به استحاله بکشانند عقبه فکری آن‌ها را شناسایی و در اختیار علما و بزرگان شهر خواهیم گذاشت.
captcha