کد خبر: 3524055
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۹

تشریح برنامه‌های جهاد دانشگاهی فارس در ایام دهه كرامت

گروه اجتماعی: ‌مدیر كانون تخصصی قرآن و هنر جهاددانشگاهی استان فارس، برنامه‌های اجرا شده توسط این نهاد در دهه كرامت را تشریح كرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، مسعود عباسی، مدیر كانون تخصصی قرآن و هنر جهاد دانشگاهی فارس امروز، 30 مرداد در جمع خبرنگاران در تشریح برنامه‌های اجرا شده توسط این نهاد در ایام دهه كرامت گفت: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس در دهه كرامت، همچون سال‌های گذشته برنامه‌های متنوعی را اجرا كرد كه برپایی نمایشگاه‌های متنوع تجسمی، نشست‌های تخصصی و كارگاه هنری از این برنامه‌ها بود.
وی نمایشگاه‌های حرم تا حرم را دارای تنوع در زوایای دید عكاسان شركت كننده در این نمایشگاه دانست كه از حرمین مطهر حضرت ثامن الائمه امام رضا(ع) و حضرت احمدابن موسی(ع)، عكاسی كرده بودند. مجموعه آثار عكاسی فوق را اسحاق آقایی، داود ایزدپناه، حسن فتاحیان، الناز قندفروش و كیوان كیانی خلق كرده بودند.
مدیر كانون تخصصی قرآن و هنر جهاد دانشگاهی فارس از برگزاری چندین نمایشگاه دیگر با موضوعات تخصصی گرافیك شامل پوستر و لوگوتایپ در چند دانشگاه مانند دانشگاه‌های شیراز و علوم پزشكی شیراز، مركز علمی-كاربردی جهاددانشگاهی شیراز و حوزه هنری فارس نیز خبر داد.
وی گفت: در گالری حوزه هنری، آثار پوستر با موضوع شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران، شامل آثار گروهی پوستر در معرض دید بازدید كنندگان قرار گرفت.
عباسی از برگزاری 2 نشست تخصصی در دانشگاه شیراز و حوزه هنری فارس نیز خبر داد و گفت: نشست تخصصی نقد و تحلیل بیلبوردهای شهری با موضوع حضرت احمدبن موسی(ع) در مركز آفرینش‌های هنری دانشگاه شیراز برگزار شد.
به گفته مدیر اداره ادبی، دینی و هنری جهاد دانشگاهی فارس، «شكوه گل سرخ» عنوان كارگاه آموزشی طراحی ذهنی با موضوع حرم مطهر شاهچراغ(ع) بود كه در مركز آفرینش‌های هنری دانشگاه شیراز برگزار شد.
عباسی اضافه كرد: آخرین برنامه از مجموعه برنامه‌های دهه كرامت كه به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس برگزار شد، در روز تولد حضرت امام رضا(ع) و در مركز آفرینش‌های هنری دانشگاه شیراز برگزار شد، نشست كاربرد هنرهای سنتی اسلامی در آستان مقدس حضرت احمدابن موسی(ع) بود.
وی اظهار كرد: در این نشست كه با حضور تعدادی از اساتید، هنرمندان و پیشكسوتان هنرهای سنتی برگزار شد، استاد رضا جان‌علی‌پور، هنرمند و پیشكسوت مقرنس كار شیرازی، در خصوص مقرنس‌های اجرا شده در آستان مقدس شاهچراغ(ع) مطالبی ارائه داد و پس از آن استاد علی‌رضا گودرزی؛ معرق‌كار و خاتم‌كار ضریح مطهر شاهچراغ(ع)، در خصوص روند طراحی و اجرای كار توضیحاتی ضمن ارائه توضیحاتی داد و استاد ابراهیم ظریف‌صنایعی؛ آینه‌كار برجسته شیرازی، در خصوص آئینه‌كاری‌های حرم، به ایراد سخن پرداخت.
عباسی گفت: نهاد رهبری و روابط عمومی دانشگاه شیراز، اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی شیراز، حوزه هنری و میراث فرهنگی استان فارس و آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) در اجرای برنامه‌های دهه كرامت، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس را همراهی كردند.
captcha