کد خبر: 3524935
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۱

اصحاب رسانه بسیجی به کربلا اعزام می‌شوند

گروه اجتماعی: رئیس سازمان بسیج رسانه استان البرز گفت: 20 نفر از بسیجیان رسانه و خبرنگاران این استان در دهه دوم ماه محرم به زیارت کربلای معلی اعزام می‌شوند.

ابراهیم نوروزی فر، رئیس سازمان بسیج رسانه استان البرز در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، به برنامه‌های در نظرگرفته شده برای اعضای بسیج رسانه استان البرز در راستای خدمات رسانی هرچه بهتر و بیشتر اشاره و اظهار کرد: این اعزام به صورت هوایی انجام می‌شود.
وی افزود: افرادی که به این سفر زیارتی اعزام می‌شوند مبلغ 10 میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده و مابقی هزینه بر عهده خود خبرنگاران خواهد بود.
این مسئول بیان کرد: برای روز اربعین هم تمهیداتی پیش‌بینی شده که در زمان مقرر اعلام خواهد شد و ازعلاقمندان ثبت نام به عمل خواهد آمد.
نوروزی فر دیگر خدمات را مشاوره حقوقی و خانواده برای اعضای بسیج رسانه های استان البرز دانست و افزود: این خدمات با هدف ارایه خدمات حقوقی و خانواده و ایجاد فضای آرام در محیط خانواده خبرنگاران و رسانه های جمعی انجام می‌شود.
وی، کاهش دغدغه‌های فکری و روحی خبرنگاران را از دیگر اهداف این مشاوره ها عنوان کرد و بیان کرد: خبرنگاران رسانه های جمعی و خانواده‌های آنان می‌توانند با تعیین وقت از خدمات مشاوره حقوقی و خانواده این دفتر در فرهنگسرای کوثر کرج استفاده کنند.
رئیس بسیج رسانه استان البرز، ابراز کرد: همچنین خبرنگاران استان می‌توانند ازخدمات وکلای حقوقی در موارد نیاز استفاده نمایند.
وی یکی دیگر از خدمات را استفاده از استخر سوم خرداد با امکانات بسیار عالی با تخفیف 50 تا 70 درصد برای اعضای عادی و فعال بسیج رسانه استان البرز برشمرد.
نوروزی فر ادامه داد: طرح‌ها و خدمات بسیارعالی نیز در دست اقدام است که به محض قطعی شدن برای استفاده خبرنگاران و اصحاب محترم رسانه اعلام خواهد شد و برای این کار تفاهم نامه‌هایی با مراکز آموزشی و دولتی نیز منعقد شده و به محض رفع موانع و قابلیت اجرایی شدن به اطلاع خواهد رسید.
وی به لزوم ارائه این خدمات اشاره کرد و گفت: با توجه به نقش تاثیرگذار خبرنگاران در سطح جامعه و اینکه خبرنگار، انسان فرهیخته و قاعده‌مندی است که هنر نگارش را با نیات خیرخواهانه و به منظور روشنگری و رونق شکوفایی ملت‌ها به کار می‌گیرد و از این رو مسئولیتی خطیر و قابل احترام دارند، باید دغدغه‌های این قشر زحمت کش به نوعی برطرف شود.
این مسئول در پایان تاکید کرد: بنابراین در پایان از تمام مسئولین استان البرز می‌خواهیم تا جایی که می‌توانند از دغدغه خبرنگاران کاسته تا بتوان با در اختیار گذاشتن امکانات مختلف بتوانیم در خدمات‌رسانی به این عزیزان قدم‌های مثبتی برداریم.
نوروزی فر گفت: سازمان بسیج رسانه استان البرز این آمادگی را دارد تا خدماتی که ارگانها و ادارات و یا سازمانهای مختلف خصوصی و دولتی می تواند انجام بدهد ،به نحو شایسته در اختیار خبرنگاران و اصحاب رسانه قرار بگیرد.

captcha