کد خبر: 3525938
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۰
به مناسبت روز ازدواج برگزار می‌شود:

تقدیر از زوج‌هایی با سابقه ۲۵ و۵۰ سال زندگی مشترک

گروه جامعه: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه(س) ویژه برنامه «آب و آیینه» را به عنوان یکی از برنامه‌های جشنواره تابستانی با محوریت تکریم خانواده اجرا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،‌‌‌ حجت‌الاسلام حسن ناصری‌پور، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، از برگزاری ویژه‌برنامه «آب و آیینه» خبر داد و گفت: در این طرح همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س)، ۱۳شهریور ماه، جشنی برای خانواده‌هایی که یک سال، ۲۵سال و ۵۰ سال از زندگی مشترکشان می‌گذرد، برگزار خواهد شد.

ناصری‌پور با اشاره به موضوع «تکریم زندگی» شعار محوری سازمان فرهنگی هنری تصریح کرد: خانواده به عنوان یکی از مهم‌ترین رکن‌های جامعه است که ارتقای جایگاه و تحکیم بنیان آن، بسیار سفارش شده و اجرای طرح «آب و آیینه» گامی در جهت تکریم خانواده است.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری با تاکید بر اینکه هدف از این طرح تحکیم زندگی مشترک و گسترش فرهنگ صبر، آرامش و مهربانی است، افزود: در طرح «آب و آیینه» برای۲۰ زوج سال اولی، ۱۰زوجی که ۲۵ سال از زندگی مشترکشان می‌گذرد و۱۰ زوجی که ۵۰ سال از زندگی مشترکشان می‌گذرد، به صورت جداگانه ویژه برنامه‌ای در یکی از فرهنگسراهای پایتخت برگزار می‌شود.

به گفته حجت‌الاسلام ناصری‌پور خانواده‌هایی که یک، ۲۵ و یا۵۰ سال از زندگی مشترکشان می‌گذرد می‌توانند برای ثبت نام در این طرح تا۱۰شهریورماه به فرهنگسراهای محل سکونت خود مراجعه کنند. برای مشاهده نشانی و شماره تماس فرهنگسراهای پایتخت بهfarhangsara.irمراجعه کنید.

در ادامه اجرای طرح «آب و آیینه»برای اثر بخشی بیشتر، زوج‌های سال اولی که در طرح شرکت می‌کنند، می‌توانند از ظرفیت‌های مشاوره‌ای سازمان فرهنگی هنری به صورت رایگان تا پایان سال ۱۳۹۵ استفاده کنند.

captcha