به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)،محمدتقی خسروانیمقدم، مسئول کانون ویژه بسیج جامعه پزشکی در سازمان تأمین اجتماعی کشور با اشاره به نقش بسیج جامعه پزشکی در ارتقاء اهداف کلان بسیج در کشور اظهار کرد: بسیج جامعه پزشکی مانند تمامی اقشار بسیج در راستای اهداف مقدس جمهوری اسلامی حرکت خواهد کرد و محورهایی که برای سازمان تامین اجتماعی تعریف شده در قالب ۹ محور قرار میگیرد و مقرر شده که بر روی این 9 محور به شکل پررنگتری کار شود.
وی درباره ۹ محور مشخص شده بسیج جامعه پزشکی در سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: آموزش، نیروی انسانی، فرهنگی، امداد و درمان، پدافند غیر عامل و مدیریت بحران از جمله این موارد است.
مسئول کانون ویژه بسیج جامعه پزشکی در سازمان تامین اجتماعی کشور در ادامه افزود: مهمترین محورهایی که برای ما تعیین شده کار فرهنگی، خدمات بهداشتی درمانی و طب رزم است که امیدواریم تا کمکی به اهداف عالی بسیج در تمامی قسمتها باشد.
خسروانی مقدم، با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی در حال افتتاح دارالقرآنی هستیم تا فعالیت کشوری بزرگی در زمینه اشاعه فرهنگ بسیج در کشور اتفاق بیافتد، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم تا در زمینه پدافند غیر عامل و مدیریت بحران و رزم فعالیت جدیتری داشته باشیم.