کد خبر: 3527216
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۰

انتقاد حافظ قرآن از اطلاع‌رسانی نامناسب مسابقات استانی

گروه فعالیت‌های قرآنی: حافظ شرکت‌کننده در مسابقات حفظ قرآن با انتقاد از اطلاع رسانی نامناسب مسابقات قرآن اوقاف قم به تاثیر قرآن در زندگی اشاره کرد و گفت: تاثیر قرآن در آرامش پس از مصیبت‌ها و کاهش اضطراب غیرقابل انکار است.

اکرم عبداللهی از شرکت‌کنندگان مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، در توصیه‌ای به والدین گفت: باید از ابتدا فرزندان را تشویق کرد تا با قرآن انس بگیرند و وقتشان به بطالت نگذرد.
وی افزود:‌ والدین با بردن فرزندانشان به کلاس‌های قرآنی مساجد آینده خوبی را برای آنان خواهند ساخت زیرا در مکانی امن به فراگیری بهترین کتاب آسمانی می‌پردازند.
وی ابراز کرد: به تجربه ثابت شده که در مسجد فرزندان یاد می‌گیرند که چگونه زندگی خوبی برای خود بسازند و دوست های پاکی را پیدا می کنند و نگرانی خانواده ها در مورد دوست یابی و نحوه گذراندن زندگی وقت فرزندانشان از میان می رود.
عبداللهی ادامه داد:‌ فرزندان هم اگر در جلسات منظم قرآنی به همراه خانواده هایشان شرکت کنند تشویق شده و این مسیر را انتخاب خواهند کرد.
وی که ۱۱ سال است در عرصه قرآنی مشغول است به الگوگیری فرزندان از والدین اشاره کرد و گفت:‌ به این دلیل که من همواره قرآن را در دست داشتم هم اکنون فرزندانم ارتباط خوبی با قرآن دارند و قرآن ارتباط با همسر و تربیت فرزند را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
وی بیان کرد: شوهر من نیز تحت تاثیر قرآن از ابتدای زندگی به من توصیه کرد همیشه به زیردستت نگاه کن و عمل به صحبت او زندگی ما را شیرین‌تر کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که شش سال است که در این مسابقات شرکت کرده و حدود چهار بار به مرحله استانی رسیده، عنوان کرد:‌ از مسئولان می‌خواهیم اطلاع‌رسانی زودتری برای زمان دقیق مسابقات داشته باشند تا آمادگی متسابقین بیشتر شود زیرا ما قصد سفر داشتیم اما به خاطر مسابقات از سفر منصرف شدیم.
یادآور می‌شود سی و نهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم در مرحله استانی از دهم تا ۱۳ شهریور ماه با حضور ۲۳۰ نفر از آقایان و بانوان در مجتمع شاه سیدعلی و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار می‌شود.
این مسابقات در رشته های ترتیل و تحقیق، حفظ کل، ۲۰، ده و ۵ جزء همچنین اذان و دعاخوانی در حال برگزاری است و مراسم افتتاحیه آن دوشنبه هشتم شهریورماه برگزار شد و اختتامیه نیز شنبه شب ۱۳ شهریور با حضور آیت الله خاتمی برگزار خواهد شد. 
captcha