کد خبر: 3528418
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۰

استقبال از راهنمای مصور مقابله با اسلام‌هراسی در فرانسه

گروه بین‌الملل: درست یک روز پس از انتشار راهنمای مصور مقابله با اسلام‌هراسی در اماکن عمومی، فضای مجازی پر شد از انتشار این تصویر؛ طرحی که توسط یک تصویرگر فرانسوی غیرمسلمان ارائه شد تا مردم بدانند چطور در شرایطی که مسلمانان هدف آزار و اذیت قرار گرفته‌اند، کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه ایندیپندنت، «مری ـ شیرین ینر»، تصویرگر فرانسوی که به‌تازگی یک راهنمای تصویری برای مقابله با اسلام‌هراسی در اماکن عمومی منتشر کرد، گفت: خوشحالم که راهنمای من به این وسعت در فضای مجازی منتشر شد اما ناراحتم که دلیلش غیرمسلمان بودنم است.
این هنرمند جوان فرانسوی گفت: هنگامیکه تصمیم گرفتم یک راهنمای مصور تهیه کنم تا مردم بدانند چطور در شرایطی که مسلمانان هدف آزار و اذیت قرار گرفته‌اند، کمک کنند، دلیلم فقط افزایش ناامنی‌ها برای مسلمانان اطرافم در فرانسه بود. مردم احساس ترس می‌کنند و گزارش‌ها خبر از چند برابر شدن آزار و اذیت‌ها علیه مسلمانان می‌دهد.استقبال از راهنمای مصور مقابله با اسلام‌هراسی در فرانسه

«مری ـ شیرین ینر»، تصویرگر فرانسوی

وی افزود: کارتونی کشیدم تا به مردم بگویم در زمان مشاهده حمله لفظی به مسلمانان در اماکن عمومی چه کنند. من متوجه شده‌ام که اگر می‌خواهید مطلبی کاملاً روشن شود باید از تصویر استفاده کرد که ارزش هزاران کلمه دارد.

ینر گفت: اتفاق مبارکی نیست اما این روزها اگر می‌خواهید کارتان تأثیرگذار باشد باید در فضای مجازی منتشر شود البته من انتظار نداشتم که کارم تا این حد منتشر شود.فردای روزی که این راهنما را تهیه کردم، همه جا بود و ایمیلم در حال انفجار از تقاضاهای مصاحبه بود. بسیاری از من تشکر کرده‌ بودند. من همچنین هدف چیزی قرار گرفتم که تا پیش از این تجربه نکرده بودم: نفرت؛ نفرت ناشی از اسلام‌هراسی. بسیاری مرا احمق، ساده و نابالغ خوانده بودند. عده‌ای هم از من خواسته بودند که نگویم برای مسلمانان این راهنما را تهیه کرده‌ام زیرا برای همه انواع آزار و اذیت می‌تواند به کار برده شود. درست است اما دلیل من برای تهیه آن اسلام‌هراسی است که هر روز شاهد آن هستیم. من همچنین فهمیدم دلیل اینکه این راهنما توانست تا این اندازه موفق شود این است که من خودم مسلمان نیستم. هنگامیکه یک اقلیت در مورد ظلم و ستمی که به آنان روا داشته می‌شود، صحبت می‌کنند مردم تمایل دارند که باور نکنند. ما همیشه نیازمند آن هستیم که فردی شبیه به خودمان صحبت کند (مانند من که مسلمان نیستم) تا سخن او را بپذیریم. به هر حال امیدوارم که این راهنما همچنان منتشر شود و در ذهن مردم بماند و در زمان مواجه با آزار و اذیت‌های ناشی از اسلام‌هراسی به کار گرفته شود.

انگلیسی/ راهنمای من برای مقابله با اسلام‌هراسی فراگیر شد چون غیرمسلمان هستم

captcha