کد خبر: 3529181
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۹
المعصراوی:

استاد «عبدالحکیم» حضور پررنگی در محافل علمی فن قرائات داشت

گروه بین‌الملل: استاد «احمد عیسی المعصراوی»، شیخ‌القراء سابق مصر و ملازم 50 ساله استاد عبدالحکیم عبداللطیف، با تسلیت درگذشت این قاری نامدار و برجسته گفت: وی حضوری پررنگ و فعالی در محافل علمی فن قرائات قرآن داشت.

«شیخ عبدالحکیم» حضور پررنگی در محافل علمی فن قرائات داشت

به گزارش خبرگزاری بین‌الملل قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الوطن»، استاد احمد عیسی المعصراوی، شیخ‌القراء سابق مصر، در پیامی، ضایعه درگذشت این قاری ممتاز و بین‌المللی را که عصر دیروز، دعوت حق را لبیک گفت، تسلیت گفت.
در این بیانیه آمده است: «جهان اسلام یک از چهره‌های سرشناس و برجسته قرآنی و شیخ‌القراء بلامنازع جهان، شیخ عبدالحکیم عبداللطیف، را از دست داد، وی استاد و پیشکسوت در فن قرائات قرآن بود و من تا به‌حال هیچ شخصی همچون ایشان در این حوزه سراغ ندارم، به‌طوری که بسیاری از قراء مقام وی را گرامی می‌داشتند و در مدح و ثنای وی سخن به زبان می‌آوردند که از جمله این قاریان شیخ الزیات و شیخ القاضی بودند».
استاد المعصراوی در ادامه افزود: «من این سخنان را به خاطر پنجاه سال همراهی و ملازمت با ایشان می‌گویم؛ از سال 67 میلادی در سفرهای داخلی و خارجی همراه شیخ بودم و در حقیقت در محافل علمی مربوط به حوزه فن قرائات قرآن حضوری پررنگ و فعال داشت و بسیار مسلط به این حوزه بود. وی پیرو سبک خاصی به نام «التحریرات» بود و بارها به من می‌گفت که من همان سبکی را برای شما می‌خوانم که استاد من شیخ الزیات آن را برایم می‌خواند».
وی در پایان این پیام از خداوند متعال درود و رحمت واسعه را برای این شیخ جلیل‌القدر مسئلت کرد و گفت: «از حق تعالی می‌خواهم که او را در بهشت گسترده و برین خود به پاس خدمات ارزنده‌ای که در خدمت به قرآن و اهل آن ارزانی داشته است، جای دهد و بر حسنات او بیفزاید».
تسلیت اتحادیه قاریان به‌مناسبت درگذشت شیخ‌القراء مصر
اتحادیه قاریان مصر نیز در بیانیه‌ای خبر درگذشت عالم قرآنی، شیخ عبدالحکیم عبداللطیف را به جامعه قرآنی این کشور تسلیت گفت.
در بیانیه این اتحادیه آمده است: «این انجمن به نوبه خود، درگذشت این قاری برجسته و اندیشمند حوزه فن قرائات قرآن را که در طول سالیان دراز عمر خود، شاگردان بسیاری را در مناطق مختلف جهان اسلام تربیت کرد، به امت اسلام و اهل قرآن تسلیت عرض می‌نماید».
captcha