کد خبر: 3529334
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۲

نوای دعای عرفه در امامزادگان کشور طنین‌انداز می‌شود

گروه جامعه: معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه از برگزاری مراسم پرفیض دعای عرفه در امامزادگان و بقاع متبرکه کشور در روز یکشنبه، 21 شهریورماه، همزمان با روز نهم ذی‌الحجه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: روز نهم ذی‌الحجه، روز عرفه از اعیاد عظیمه است، اگرچه به اسم عید نامیده نشده، اما روزى است که حق تعالى بندگان خویش را به عبادت و طاعت خود فرا خوانده و سفره‌های جُود و احسان خود را براى ایشان گسترانیده و شیطان در این روز خوار و حقیرتر و خشمناک‎ترین اوقات را خواهد داشت.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: سازمان اوقاف و امور خیریه در راستای بصیرت‌افزایی مردم و تقویت روحیه بندگی و ارتباط با خدا، مراسم پرفیض دعای عرفه را در امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور که خود پایگاه امید، آرامش، نشاط معنوی و مناجات واقعی مومنین است، با همکاری هیأت امنای بقاع، خدام و مومنین برگزار می‌کند.

وی تصریح کرد: بهره‌گیری از سخنرانی مبلغان مذهبی و مدیحه‌سرایی‌های مداحان به منظور پربارتر کردن و تقویت روحیه معنوی جوانان و نوجوانان از مهمترین برنامه‌های پیش بینی شده در این روز در بقاع متبرکه و امامزادگان است.

حجت‌الاسلام شرفخانی ادامه داد: حضور در آستان امامزادگان واجب‌التعظیم که جایگاه ویژه‌ای دارند می‌تواند در حال و هوای معنوی ما تأثیر بسزایی داشته باشد و این بزرگواران واسطه‌های فیض در قبول توبه ما نزد خداوند باشند.

وی ادامه داد: مراسم پرفیض دعای عرفه در امامزادگان شاخص به صورت زنده و مستقیم از برخی شبکه‌های استانی هم پخش خواهد شد.
captcha