به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «شفقنا»، در حالی که تمام کشورهای عربی و اسلامی، فردا، 22 شهریورماه را نخستین روز عید قربان اعلام کردهاند، گروه تروریستی ـ تکفیری داعش در بیانیهای اعلام کرد که روز سهشنبه عید قربان است.
یک منبع محلی در استان «نینوا» عراق با اعلام این خبر اظهار کرد: گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیهای در میان ساکنان موصل اعلام کرده که روز سهشنبه عید قربان است و برای کسانی که با این موضوع مخالفت کنند مجازات شلاق و زندان در نظر گرفته شده است.
به گفته این منبع، تروریستهای داعش، کشورها و سازمانهایی که روز دوشنبه را روز عید قربان اعلام کردهاند، مرتد خوانده و اعلام کردند: تعیین روز سهشنبه به عنوان نخستین روز عید قربان به این دلیل است که بر خلاف عید مرتدین باشد.
منبع یادشده افزود: این اقدام داعش خشم اهالی موصل را در پی داشته و آنها به دنبال مخالفت دستهجمعی با این اقدام هستند.
تمامی کشورهای عربی، اسلامی و نهادهای اسلامی روز دوشنبه را عید قربان اعلام کردهاند. حجاج بیت الله الحرام نیز یک روز پیش از روز عید قربان بزرگترین رکن حج یعنی عرفه را به جا میآورند.