کد خبر: 3530117
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۰

عزاداری محرم موجب دگرگونی وضعیت فرهنگی است

گروه اجتماعی: فرماندار همدان با بیان اینکه مراسم‌ محرم و صفر می‌تواند افراد زیادی را به سمت اسلام و مذهب جذب کند، گفت: همین عزاداری‌ها موجب دگرگونی وضعیت فرهنگی است که باید همراه با شعور حسینی باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) همدان علی تعالی، فرماندار همدان چهارشنبه، 24 شهریورماه در کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی عنوان کرد: مراسم روز عرفه بیانگر رویکرد عظیم اسلامی در جامعه ما است، در مراسمی که در حسینیه امام(ره) برگزار شد بیش از 70 درصد جمعیت راجوانان تشکیل داده بودند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در شهرستان همدان ظرفیت‌های خوبی داریم، شاهد رویش‌های زیادی به دلیل وجود مذهب پر برکت تشیع، در شهرستان هستیم و بهانه‌های مختلفی مانند مراسم‌های محرم و صفر داریم که بتوانیم بنیان‌های اجتماعی خود را تقویت کنیم.
فرماندار همدان با بیان اینکه هر چقدر در زمینه‌های مذهبی کار کنیم باز هم جای فعالیت‌های بیشتر وجود دارد، ابراز کرد: مراسم‌های محرم و صفر می‌تواند افراد زیادی به سمت اسلام و مذهب جذب کند، همین عزاداری‌ها موجب دگرگونی وضعیت فرهنگی ما می‌‌شود تنها نباید در این گونه مراسم‌ها شور باشد، بلکه باید همراه با شعور باشد.
تعالی ادامه داد: در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی باید روحانی و مسجد محور باشیم زیرا شیعه معرفت خود را از حوزه‌ها می‌گیرد، سخنرانی روحانیون نباید از مراسم‌های مذهبی حذف شوند و هر وقت که از روحانی و مساجد دوری کردیم دچار مشکلات زیادی شدیم.
 فرماندار همدان گفت: در این برنامه‌های عزاداری برای سیدالشهدا(ع) باید به مسائل معرفتی و آموزش به جوانان بیشتر توجه کنیم، چرا که عمل از معرفت صحیح بر می‌خیزد در حال حاضر درگاه‌های مختلف معرفتی از طریق فضای مجازی به روی جوانان باز شده اگر با قدرت در این حوزه ورود پیدا نکنیم، جوانان آسیب‌های جدی خواهند خورد.
تعالی افزود: امروزه فضای مجازی مانند سفره‌ای است که بر سر آن همه نوع غذایی وجود دارد، ما متولیان امور فرهنگی باید به جوانان خط بدهیم که از چه محتوایی استفاده کنند تا این نسل دست به غذای مسموم نبرند.
وی اظهار کرد: مردم به روحانیت اعتماد دارند، از آن‌ها می‌توان برای انتقال مفاهیم معرفتی استفاده کرد و معارف ائمه انقدر قوی هستند که حتما می‌تواند در جامعه اثرگذار باشد و شبهات مردم را رفع کنند.
فرماندار همدان با عنوان اینکه در نظر داریم کانون‌های مشاوره ویژه جوانان بنا کنیم، خاطر نشان کرد: این کانون‌های می‌تواند در مسائل مشاوره‌ای در شبانه روز از این مشاوره استفاده کنند.
تعالی اظهار کرد: برخی از شورا های محلات نمونه و الگو هستند و می‌توان در طی جلسات شورای فرهنگی آن‌ها را معرفی و از تجربیاتشان استفاده کنیم همچنین برگزاری جلسات در خود محله‌ها و مساجد تاثیر خیلی خوبی دارد و از نزدیک می توان مشکلات آن منطقه را بررسی کرد
وی در پایان بیان کرد: دولت در بخش فرهنگی در حال سرمایه گذاری است، اعتبارت امسال با سال‌های گذشته قابل مقایسه نیست که این موضوع متأثر از تاکیدهای مقام معظم رهبری است که در معرض تهاجم گسترده فرهنگی هستیم و باید در این زمینه ابتکار داشته باشیم در غیر این صورت آسیب‌های مختلفی خواهیم داشت.
captcha