کد خبر: 3530288
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۴

«بر سکوی ایثار»؛ مستندی از زندگی شهدای زن ورزشکار

گروه جهاد و حماسه: مستند «بر سکوی ایثار» در مورد شهدای زن ورزشکار؛ شهیده شمسی صادقی‌پور، اهل کرمانشاه و شهیده راضیه کشاورز، اهل شیراز است که با هدف فرهنگ‌سازی و معرفی الگوهای مناسب برای بانوان ورزشکار کشور توسط سازمان ورزش بسیج مستضعفین ساخته و در ایام هفته دفاع مقدس از رسانه ملی پخش خواهد شد.

احد فتوحی، معاون فرهنگی سازمان ورزش بسیج مستضعفین، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در رابطه با بزرگداشت بانوان شهید در هفته دفاع مقدس به بانوان ورزشکار شهید اشاره و بیان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری تأکید کردند که شهدای ورزشکار باید معرفی شوند، ستاد کنگره شهدای ورزشکار فعالیت‌هایی را آغاز کرد که معرفی بانوان ورزشکار شهید یکی از این فعالیت‌هاست.
وی ادامه داد: طی تحقیقاتی که در سطح کشور صورت گرفت به 17 نفر از بانوان ورزشکار رسیدیم که از بین آن‌ها تعداد 10 نفر باتوجه به داشتن حکم‌های ورزشی، ورزشکار بودنشان اثبات شد و تحقیقات جدید و کامل‌تری در رابطه با زندگی این 10 بانو آغاز شد.
فتوحی در مورد مستند «بر سکوی ایثار» تصریح کرد: مستند «بر سکوی ایثار» در مورد شهدای زن ورزشکار؛ شهیده شمسی صادقی‌پور اهل کرمانشاه که از شهدای ورزشکار و مربی والیبال است که در بمباران هواپیماهای عراقی در زمان هشت سال دفاع مقدس به شهادت رسیده و شهیده راضیه کشاورز اهل شیراز، که قهرمان کاراته و قاری قرآن بود و در سال 87 در بمب‌گذاری حسینیه رهپویان در شیراز شهید شد.
وی افزود: این مستند شامل دو فصل است که در فصل اول به زندگی، اخلاق، شخصیت، زندگی قرآنی و ورزشی شهید صادقی‌پور و در فصل دوم به راضیه کشاورز می‌پردازد. هدف ما از این کار این بود که به جامعه ورزشی کشور و به‌ویژه جامعه بانوان ورزشکار کشور افرادی را نشان دهیم که در اوج مقام‌های ورزشی بودند اما از جان خود گذشتند و به کشور خود خدمت کردند. بیشتر هدف ما فرهنگ‌سازی در بین بانوان و حفظ فرهنگ حیا، حجاب و عفاف است.
معاون فرهنگی سازمان ورزش بسیج مستضعفین در مورد انتخاب این دو شهیده اظهار کرد: در انتخاب صادقی‌پور بیشتر نگاه ما معلم و مربی بودن او بود، وی در بین نوجوانان بوده و در دبیرستان‌ها مربی ورزش بوده است. شهیده کشاورز نیز متعلق به نسل کنونی جامعه ماست و در سال 87 در یک بمب‌گذاری به شهادت رسید که در سن حدود 12 سالگی شهید شده است و در ورزش نیز به مقام‌های ارزنده‌ای دست پیدا کرده بود و در کنار ورزشکار بودنشان،‌ حافظ قرآن بود و به مقدسات نیز بسیار پایبندی داشت. این افراد می‌توانند برای بانوان ورزشکار امروز جامعه الگو قرار بگیرند.
فتوحی افزود: مراحل ساخت مستند «برسکوی افتخار» به پایان رسیده و به شبکه‌های سیمای جمهوری اسلامی ایران تحویل داده شده است. این مستند در ایام هفته دفاع مقدس پخش خواهد شد.
وی در پایان به برنامه‌های آینده سازمان ورزش بسیج مستضعفین پرداخت و گفت: قصد داریم تا مستند زندگی هشت نفر باقی مانده از شهدای بانوان ورزشکار را نیز با هماهنگی فدراسیون‌های ورزشی بسازیم تا به دختران ورزشکار کشور الگوهای مناسب معرفی کرده و فرهنگ‌سازی کنیم.
captcha