کد خبر: 3533570
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۲

دولت تدبیر و امید حق هسته‌ای ملت ایران را در جهان به اثبات رساند

گروه سیاسی: استاندار البرز گفت: دولت تدبیر و امید توانست با دیپلماسی خوب حق مسلم هسته‌ای ملت ایران را در جهان به اثبات برساند.

به گزارش خبرگزای بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، سید حمید طهایی، استاندار البرز، 6مهرماه به مناسبت روز جهانی گردشگری و در آیین بهره برداری از تالار پذیرایی کاروانسرانی تاریخی فرهنگی شاه عباسی کرج، اظهارکرد: دنیا پذیرفته است که ایران تحقیقات در حوزه هسته‌ای داشته باشد.
وی افزود: فضای جهانی در بعد سیاسی به نفع ایران تغییر کرده است به طوری که اکنون کشورهای اروپایی از ایران در مقابل زیاده خواهی آمریکا دفاع می‌کنند.
استاندار البرز با اشاره به اینکه این روند موجب شده تا در داخل کشور سرمایه‌گذاری خارجی جذب شود، گفت: امروز بخشی از سرمایه‌گذاری های خارجی در البرز به نتیجه رسیده است .
طهایی بیان کرد: قرار است سرمایه‌گذاران خارجی فناوری‌های جدید را به ایران وارد کنند، تاجوانان بتوانند بیشتراز گذشته فرصت اشتغال داشته باشند.
این مسئول با اشاره به اینکه نیاز است که ابتدا قابلیت‌های کشورمان را بشناسیم، اظهار کرد: جای جای ایران اسلامی آثار پر افتخار گذشتگان ما است .
طهایی اظهار امیدواری کرد، به همت مسئولان صنایع دستی و گردشگری استان شاهد شکوفایی هر چه بیشتر در بخش فرهنگی وگردشگری درالبرز باشیم.
وی در پایان با بیان اینکه میراث گرانقدری که در مناطق و روستاها و شهرها وجود دارد که باید احیا شود، گفت: سند چشم انداز و آمایش استان البرزتهیه شده است و سند پایین دستی آن باید مطالعه شود تا بتوانیم این استعدادها را شکوفا کنیم.

captcha