کد خبر: 3533824
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۹

معلمان ترويج كننده علم و پرورش‌دهنده انديشه هستند

گروه اجتماعی: استاندار یزد گفت: معلم ترويج كننده علم و پرورش دهنده انديشه است و معلمان و اهالی انديشه برای ايجاد تحول مثبت و بهره‌مندی جامعه از فوايد آن تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، سیدمحمد میرمحمدی، استاندار یزد صبح امروز در مراسم تجليل از پيشكسوتان آموزش و پرورش استان به نقش فرهنگيان پيشكسوت استان در پيروزی انقلاب اسلامی اشاره كرد و متولدین سال‌های 1331 تا 1333 را پرورش دهندگان نسلی دانست كه انقلاب را به پيروزی رساندند.
ميرمحمدی افزود: فرهنگيان پرورش دهنگان نسل هشت سال دفاع مقدس نیز هستند، نسلی كه شجاعانه، مردانه و دلاورانه از تمامیت عرضی كشور، انقلاب و ناموس مان دفاع كردند و موجب افزايش اقتدار ملی و تبديل اميد دشمن به يأس شدند.
وی گفت: فرهنگيان پرورش دهندگان نسل علم و فناوری، توسعه ارتباطات و اطلاعات هستند و همه اين‌ها توسعه بسيار گران‌سنگی است كه معلمان و پيشكسوتان از پيش از انقلاب تاكنون همراه خود داشته‌اند.
استاندار يزد به رسالت انسانی افراد اشاره و بيان كرد: بازنشستگی هرگز به معنای از كار کنار كشيده شدن نيست و انسان هرگز در هيچ زمينه‌ای بازنشسته نمی‌شود زيرا مسئوليت او ايجاب می‌كند كه همه امور را دنبال كند.
ميرمحمدی با اشاره به معنای «زگهواره تا گور دانش بجوی» خطاب به فرهنگيان بازنشسته استان افزود: طبیعی است انسانی كه در مسير تكامل سير می‌كند با گذشت زمان كامل تر می‌شود، از اين رو بار مسئوليت وی افزايش می‌یابد.
عالی‌ترین مقام اجرایی استان درباره مطالبات معلمان بازنشسته و اين گفته كه گرفتن مطالبات مردم از دولت با وقفه مواجه می‌شود اما مطالبات دولت به هر طريقی وصول خواهد شد یادآور شد: اينگونه نيست كه دريافت مطالبات يكسويه باشد بلكه دولت نقش واسطه دارد و با دريافت منابع درآمدی از منابع مختلف، آنها را طبق قانون بودجه ميان بخش‌های گوناگون تقسيم می‌كند.
استاندار يزد ادامه داد: اگر دولت در دريافت مطالبات خود از مردم جدی نباشد نخواهد توانست مطالبات مردم در بخش‌های مختلف را بدهد پس انتظار است توجه كنيم كه دولت جدا از مردم نيست و چرخاندن چرخ جامعه نيازمند اين است كه بدانيم دولت يعني مردم و مردم يعني دولت.
میرمحمدی مقام معلم را ترويج كننده علم و پرورش دهنده انديشه دانست و از آنان به عنوان اهالی انديشه، فرهنگ و ادب ياد كرد و گفت: انتظاری كه از جامعه معلمان و اهالی انديشه است، تلاش برای ايجاد تحول مثبت و بهره مندی جامعه از فوايد آن است.
رئيس شورای آموزش و پروش استان از فرهنگيان پيشكسوت استان خواست الگو، مشوق و آموزنده براي نسل جوان باشند، به گونه‌ای كه جوانان از متانت و وقار با تجربه‌ها الگوگيري كنند؛ درس زندگي بياموزند و در مسير تكاملی انسانيت جايگاه رفيع خود را ايفا كنند.
وی افزود: تحول و زايش انديشه و خلاقيت‌های شما فرهنگیان بازنشسته درسی است برای جوانان تا از اين طريق به مسئوليت‌های انساني خود عمل کنند.
captcha