کد خبر: 3534510
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۲

یورش آل خلیفه به نمادهای محرم

گروه بین‌الملل: نیروهای دولتی آل خلیفه با برچیدن نمادهای عاشورایی از خیابان‌های مناطق مختلف بحرین با شیعیان و عزاداران حسینی درگیر شدند.

یورش آل خلیفه به نمادهای محرم
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، مردم عزادار بحرین که در اعتراض به برچیدن و کنده‌شدن پرچم‌های سیاه از سوی نیروهای حکومتی در خیابان‌های المالکیه و السنابس، مبادرت به تظاهرات مسالمت‌آمیز کرده بودند، با انواع گازها و بمب‌های صوتی و سپس حمله وهجوم نیروهای دولتی بحرین مواجه شدند.
دولت بحرین، از فوریه و مارس 2011 که سرکوب انقلاب و اعتراض‌های مردم را در دستور کار خود قرار داده، حمله گسترده‌ای را به شیعیان که اکثریت این کشور را تشکیل می‌دهند، آغاز کرده است و نیروهای امنیتی برای سرکوب مردم به مساجد، حسینیه‌ها و خانه‌ها حمله می‌کنند.

captcha