سید حسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به میزبانی سال آینده وزارت بهداشت از جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان اظهار کرد: همکاران ما در معاونت فرهنگی، دانشجویی و مرکز قرآن و عترت، این تشخیص را دادهاند که وزارت بهداشت توانایی میزبانی چنین جشنواره بزرگی را دارد. من از چنین اقدامی استقبال کرده و با تمام توانم از آن حمایت میکنم.
وی افزود: مجموعه وزارت بهداشت باید نسبت به موضوعات قرآن و عترت حساس بوده و به صورت قلبی و عملی از تمامی جریانات قرآنی حمایت کند. البته هم رؤسای دانشگاهها و هم مدیران ارشد و میانی وزارتخانه وظیفه خود در قبال قرآن را به خوبی انجام دادهاند.
هاشمی عنوان کرد: زمینه بروز و ظهور استعدادهای قرآنی در دانشگاههای علوم پزشکی و کل بدنه وزارت بهداشت زیاد بوده و باید منتظر ماند تا اتفاق قرآنی بزرگتری از جشنوارههای قرآن و عترت رخ دهد.
وزیر بهداشت با اشاره به استقبال دانشگاهیان علوم پزشکی کشور از جشنوارههای قرآنی تصریح کرد: هدف از خلقت ما چیزی جز سرافرازی در امتحانات الهی نیست و این جز با تمسک به قرآن کریم به دست نمیآید.
وی با اشاره به تأثیر قرآن بر اخلاق حرفهای پزشکی اظهار کرد: افرادی از جامعه پزشکی که با قرآن مأنوس اند علاوه بر اینکه همیشه آرامش دارند متخلق به اخلاق حسنه هستند.
هاشمی ادامه داد: قطعا باور داشتن به آیات الهی و انوار قرآنی به اخلاق پزشکی کمک میکند چرا که این باور در میان پزشکان به وجود دارد که آنها از سوی خداوند برای شفای بیماران مأموریت دارند.
وی خاطر نشان کرد: باور به واسطه شفا بودن بین خداوند متعال و بیمار بسیار مهم است چرا که هم غرور را میزداید و هم اینکه در تهذیب نفس پزشکان مؤثر است.