کد خبر: 3535129
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۶

برنامه‌ریزی مناسب برای سفر هزاران زائر اربعین از البرز

گروه اجتماعی: استاندار البرز با تسلیت فرا رسیدن ایام ماه محرم، گفت: بسترهای سفری مناسب برای زائران اربعین از البرز باید فراهم و سهم دستگاه‌ها در خدمت‌رسانی به زائران حسینی دیده شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، استاندار البرز، سید حمید طهائی شامگاه یکشنبه، 11مهرماه درجلسه ستاد برنامه‌ریزی و پشتیبانی مراسم اربعین حسینی، با تأکید بر لزوم فراهم شدن بسترهای برگزاری این مراسم، گفت: اسکان زائران در نقاط مرزی کشور و در نجف و کربلا، تغذیه زائران ، ساماندهی موکب‌ها، اطلاع‌رسانی و تبلیغات، ارتباطات، امنیت زائران، موضوع بهداشت و درمان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی از محوری‌ترین موضوعاتی است که باید با برنامه‌ریزی مقدمات آن را فراهم آورد.
وی افزود: همانگونه که در دوران دفاع مقدس با تقسیم وظایف خدمت‌رسانی لازم انجام می‌شد، در برگزاری این اجتماع اسلامی و جهانی نیز باید خدمات مورد نیاز تفکیک شود.
طهائی با تأکید بر لزوم بهره‌مندی از خدمات سپاه در مراسم اربعین حسینی، گفت: هر دستگاه نیز به فراخور امکانات و خدمات باید الزامات این سفر را در بخش اسکان، جذب و پذیرایی مهیا کند.
استاندار البرز همچنین برکت این مراسم را با مشارکت مردم پربار و با شکوه‌تر دانست و ابرازکرد: از ظرفیت خیرین و مشارکت هیئت‌های مذهبی نیز برای هر چه مطلوب‌تر برگزار شدن این همایش دینی باید بهره‌مند شد.
این مسئول در ادامه با تأکید بر اطلاع‌رسانی به زائران و آگاهی‌بخشی به مسافران برای داشتن سفری ایمن و با آمادگی کامل گفت: بسته ویژه‌ای با رویکرد اطلاع‌رسانی به زائران حسینی باید تهیه و تدوین و قبل از اعزام به مسافران البرزی اطلاع‌رسانی شود.
شهرداری‌ها، صنعت ،معدن و تجارت و اصناف از جمله دستگاه‌ها و نهادهایی هستند که در نشست مشترکی وظایف و خدمات مورد نیاز اعلام خواهد شد.
سهمیه استان البرز امسال 30 هزار زائر اعلام شده است و به همین منظور نیز 14 کمیته‌ای  برای خدمت‌رسانی به زائران فعال شده و پنج نقطه با ظرفیت 25 هزار زائر در نجف اشرف برای اسکان پیش‌بینی شده است.

captcha