کد خبر: 3535134
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۳
سلمان‌زاده:‌

وجه برتری امت اسلام در قرآن، اجرای امر به معروف است

گروه اجتماعی: مسئول نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس با یادآوری اینكه امام حسین(ع) برای اصلاح امور جامعه قیام كرد، گفت:‌ ذات پروردگار هم در قرآن كریم وجه برتری امت اسلام بر سایر امم را همین امر به معروف و نهی از منكر بیان می‌كند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سلمان‌زاده، مسئول نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس امروز، 12 مهر در آیین آغازین هفته امر به معروف و نهی از منكر این استان كه در آموزشگاه شاهد ناحیه سه شیراز برگزار شد، با اشاره به فرمایشات امام حسین(ع) درباره قیامش گفت: آن امام همام می‌فرمایند كه خروج و قیام من علیه منكر زمان و حاكمیت جور برای طلب اصلاح در امور جامعه است.
وی ضمن برشمردن شرایط جامعه آن روز افزود: این جامعه‌ای که امام برای اصلاح آن قیام کرد جامعه‌ای بود كه در آن زمان یزیدی شده بود و حلال و حرام خدا جای خود را عوض كرده بودند و مردم توجهی به تبع حاكمان توجهی به واجبات و محرمات الهی نداشتند.
مسئول نهاد نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس گفت: امام حسین(ع) برای اصلاح امور جامعه 4 ابزار امر به معروف، نهی از منكر، احیای سیره رسول خدا و امیرالمؤمنین(ع) را معرفی كردند.
وی اظهار كرد: امام حسین(ع) راه را برای اصلاح امور جامعه معرفی كرده و ذات پروردگار هم در قرآن كریم وجه برتری امت اسلام بر سایر امم را همین امر به معروف و نهی از منكر بیان می‌كند.
سلمان‌زاده در ادامه ایام محرم و صفر را بهترین فرصت جهت ایجاد معرفت حسینی در انسان دانست و گفت: باید امام حسین(ع) و فلسفه قیامش را بشناسیم و در زندگی خود آن‌ها را كاربردی كنیم.
مسئول نهاد نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس گفت: اگر همه این‌گونه می‌شدیم و برای اصلاح امور جامعه امر به معرف و نهی از منكر می‌كردیم و توجه به سیره و روش زندگی رسول خدا(ص) و امیرالمؤمنین(ع) داشتیم قطعاً جامعه ما باید زیباتر از آنی بود كه امروز هست.
سلمان‌زاده با اشاره به آیاتی از قرآن كریم گفت: باید گروهی از مردم باشند كه دیگران به خیر دعوت و نهی از منكر كنند و اگر این چنین باشد، قطعاً رستگار خواهیم شد.
captcha