کد خبر: 3536759
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۳

نشست علمی «نقد تکفیر و جریانات تکفیری» برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه: نشست علمی «نقد تکفیر و جریانات تکفیری» امشب 18 مهر در موسسه دین‌پژوهان کشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) همزمان با هفتمین روز از ماه محرم و در ادامه سلسله نشست‌های علمی موسسه دین‌پژوهان، نشست علمی «نقد تکفیر و جریانات تکفیری» برگزار می‌شود.
این نشست علمی امشب، 18 مهرماه بعد از نماز مغرب و عشاء در این موسسه به نشانی خیابان دورشهر، بین کوچه ۲۱ و ۲۳ پلاک ۳۱۷ برگزار خواهد شد.
در این نشست قاسم جوادی، عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) و محقق تاریخ اسلام به بررسی این موضوع خواهد پرداخت و به سؤالات حاضران پاسخ می‌دهد.
این نشست علمی سی و هشتمین نشست علمی این موسسه در سه سال گذشته و پنجمین نشست علمی دین‌پژوهان در دوره جدید این موسسه است و در جلسات گذشته موضوعاتی مانند رویکردشناسی عاشوراپژوهی حوزه، عاشورا از منظر روان‌شناسی اجتماعی و ... همچنین جهاد ابتدایی در اسلام و ... بررسی شده بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۷/۱۸ - ۱۴:۴۰
0
0
باید مسئله به درستی بررسی شود و برای مقابله با آن اقدامات لازم را اندیشید تا از بروز آن جلوگیری شود
captcha