کد خبر: 3536951
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸

بررسی اهمیت گردشگری مذهبی در شماره جدید ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری»

گروه اقتصاد: پنجمین شماره مجله «دنیای سرمایه‌گذاری» با بررسی اهمیت سرمایه‌گذاری در گردشگری مذهبی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پنجمین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» در 6 بخش شامل بازار سرمایه، دنیای انرژی، دنیای صنعت، اقتصاد کلان، پرونده ویژه و خواندنی‌ها؛ ویژه صاحبان سرمایه و تجارت به چاپ رسید.
پرونده ویژه شماره پنجم مجله «دنیای سرمایه‌گذاری» به موضوع گردشگری اختصاص یافته است. در این شماره مصاحبه‌هایی با آقای علی اعطا، استاد دانشگاه در حوزه معماری و شهرسازی انجام شده و همچنین گزارش و مصاحبه‌هایی درباره ظرفیت‌های خالی صنعت توریسم در حوزه‌های گردشگری سلامت، گردشگری مذهبی، گردشگری تاکسی هوایی، گردشگری روستایی، اقتصاد گردشگری در جهان، گردشگری با هتل‌های ریلی ارائه شده است.
در بخش بازار سرمایه این شماره از «دنیای سرمایه‌گذاری» گفت‌وگو با امیر هامونی، مدیرعامل فرابورس، علی رسولی زاده، مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره شرکت پردازش اطلاعات مالی و مشاور سرمایه‌گذاری پارت، محمدابراهیم قربانی فرد، کارشناس ارشد بورس انجام و همچنین گزارشی از وضعیت بورس در ایران و جهان ارائه شده است.
پنجمین شماره مجله «دنیای سرمایه‌گذاری» در 140 صفحه با قیمت 10 هزار تومان ویژه ماه مهر منتشر شد و از امروز بر روی پیشخوان کیوسک‌های مطبوعاتی و در دسترس علاقمندان قرار دارد.
captcha