کد خبر: 3537516
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۹

همایش «رهروان زینبی» در امامزاده زینب خاتون(س) کهک برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول اوقاف و امور خیریه کهک گفت: همایش «رهروان زینبی» همزمان با دوازدهمین روز ماه محرم، در آستان مقدس امامزاده زینب خاتون(س) برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، حجت‌الاسلام رحمت جمشیدپور با اشاره به برگزاری همایش «رهروان زینبی» در بخش‌ها و شهرهای مختلف سراسر کشور اظهار کرد: بر این اساس در آستان مقدس امامزاده زینب خاتون(س) کهک نیز این همایش تدارک دیده شده است.
وی افزود: همایش رهروان زینبی در این بقعه متبرکه از ساعت 15:30 روز جمعه همزمان با دوازدهمین روز ماه محرم آغاز می‌شود و حجت‌الاسلام والمسلمین رضا چهره‌قانی به سخنرانی پیرامون ابعاد واقعه عاشورا و نقش حضرت زینب(س) در پیام‌رسانی این حادثه عظیم می‌پردازد.
مسئول اوقاف و امور خیریه کهک یادآوری کرد: همچنین شاهد مداحی کربلایی علیرضا سلیمانی در این همایش خواهیم بود.
وی با بیان اینکه هدایا و متبرکاتی از حرم حضرت معصومه(س) برای اهدا به شرکت‌کنندگان در همایش رهروان زینبی بخش کهک در نظر گرفته شده است گفت: علاوه بر این و بر اساس قرعه‌کشی کمک هزینه سفر به مشهد مقدس نیز به برخی از بانوان حاضر در همایش اهدا می‌شود.
captcha