کد خبر: 3539198
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۲

برگزاری دوره تخصصی مفاهیم قرآن ویژه اساتید دانشگاه قم

گروه اجتماعی: مدیر واحد قرآن و عترت دانشگاه قم از برگزاری دوره تخصصی مفاهیم قرآن ویژه اساتید این دانشگاه در طول سال تحصیلی جاری خبر داد.

محمد علی اسدتاش، مدیر واحد قرآن و عترت دانشگاه قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: برنامه‎های قرآنی واحد قرآن و عترت دانشگاه قم در بخش‏ های مختلف در حال برگزاری است.
وی افزود: از جمله برنامه‎های این واحد که روز 25مهرماه آغاز شد، برگزاری دوره آموزشی مفاهیم قرآن کریم بود که با حضور دکتر غلامرضا بهنام آغاز شد.
مدیر واحد قرآن و عترت دانشگاه قم اظهارکرد: در این دوره آموزشی که با حضور 40 نفر از اساتید برگزار خواهد شد سعی داریم که نسبت به ارتقای علمی و دانش و معرفت قرآنی اساتید دانشگاه اقدام کنیم؛ ضمین اینکه شرکت در این دوره‎ها مزایای شغلی و آموزشی نیز برای اساتید خواهدداشت.
وی گفت: این دوره آموزشی تا پایان سال تحصیلی در این واحد دانشگاهی برگزار می‎شود؛ اساتید روزهای یکشنبه هر هفته برای استفاده از این کلاس‎های آموزشی، پس از نماز مغرب و عشار در دانشگاه علوم پایه دانشگاه قم حضور می‎یابند.
اسدتاش بیان کرد: از جمله برنامه‎های دیگر این واحد دانشگاهی می‏توان به برگزاری دوره‎های تربیت معلم قرآن اشاره کرد که در همین راستا سی و هشتمین دوره این طرح در دو سطح مقدماتی و تکمیلی برگزار می‎شود.
وی گفت: این دوره شامل روش تدریس و تجوید علمی و نظری و صوت لحن و تدبر در قرآن است.
captcha