کد خبر: 3540712
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۳
سردبیر یکی از روزنامه‌های کشمیر هند عنوان کرد:

لزوم همبستگی جوانان با دولت برای داشتن یک امت واحد

گروه سیاست و اقتصاد: سردبیر یکی از روزنامه‌های کشمیر هند و طلبه جامعةالمصطفی(ص) گفت: باید بین دانشجویان، جوانان و روحانیان با دولت ارتباط برقرار شود تا همبستگی برای یک امت واحد ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، وسیم رضا، سردبیر یکی از روزنامه‌های کشمیر هند و طلبه جامعةالمصطفی(ص) العالمیة، عنوان کرد: مشکلی که در کشورهای اسلامی وجود دارد این است که بین دانشمندان و دولت ارتباط وجود ندارد اما در ایران این موضوع برعکس است.
وی بیان کرد: زمانی که در دولت کارهایی صورت می‌گیرد، روحانیون نیز آن امور را از لحاظ اسلامی هدایت و سرپرستی می‌کنند.
وسیم رضا افزود: ما شاهد این هستیم که کشورهای دنیا، میلیون‌ها پناهنده را در خود جای داده‌اند که این روند باعث شده داعشی‌ها نیز در کشوری مثل ترکیه و در دولت آن نفوذ کنند، اما در ایران چنین چیزی وجود ندارد.
سردبیر یکی از روزنامه‌های کشمیر هند با بیان اینکه ایران تنها از مظلومان دفاع می‌کند، ابراز کرد: همبستگی بدون خلوص و برنامه انجام نمی‌شود.
وسیم رضا اظهار کرد: امنیت در کشور ایران وجود دارد و با وجود اینکه کشورهای دیگر ادعای دموکراسی دارند اما دموکراسی در این کشورها حاکم نیست ولی در ایران مردم آزاد به انتخاب هستند.
وی ادامه داد: مشهد با توجه به وجود بارگاه منور رضوی، شهری پیشرفته و مذهبی و مانند شهرهای نوپای اروپایی است که میلیون‌ها زائر مسلمان و غیرمسلمان به این شهر سفر می‌کنند.
وسیم رضا اعلام کرد: برگزاری این اجلاس بسیار خوب است چرا که موجب همبستگی در کشورها می‌شود که این امر یک نیاز برای کشورهای اسلامی و بین جوانان است.
وی یادآور شد: به سبب اینکه ارتباط جوانان در کشورهای یمن، سوریه و عراق مطلوب نیست، دشمنان چون وهابیت، داعش به این کشورها نفوذ پیدا کرده‌اند.
captcha