کد خبر: 3541863
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۷
نبرد دوراهی‌ها/ مهدی محمدی:

گزارش عملکرد بسیج سازندگی با محوریت اقتصاد مقاومتی منتشر می‌شود

گروه اقتصاد: مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی گفت: گزارش عملکرد سازمان بسیج سازندگی با محوریت اقتصاد مقاومتی و عملکرد گروه‌های جهادی به زودی منتشر می‌شود.

مهدی محمدی، مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: این گزارش در هفته جاری منتشر خواهد شد و علاوه بر این موضوع، آمار گروه‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی نیز نهایی خواهد شد.

گزارش عملکرد بسیج سازندگی با محوریت اقتصاد مقاومتی منتشر می‌شود
وی ادامه داد: بخشی از این گزارش به اقتصاد مقاومتی مربوط است اما در این گزارش، همه فعالیت‌های شکل گرفته در اردوهای جهادی منتشر خواهد شد.
مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی
اظهار کرد: چون سه‌ماهه دوم سال، برای گروه‌های جهادی، مهم‌ترین بخش سال محسوب می‌شود؛ بنابراین هرساله عملکرد این سه ماهه دوم منتشر می‌شود.
وی در پاسخ به این پرسش که انتشار این گزارش‌ها و آمارها چه اهمیتی دارد؟ اظهار کرد: اردوهای جهادی، طی چند سال، هم در جهت افزایش تعداد گروه‌ها و هم تعداد اردوها افزایش چشم‌گیری داشته و گاهی اوقات ممکن است یک گروه، چند اردو برگزار کند.
محمدی خاطرنشان کرد:‌ به عبارتی دیگر، اگر سه هزار گروه را دارا باشیم، ممکن است سی هزار اردو برگزار شود و تعداد و آمار هم از این منظر برای ما مهم است که مسلما هرچه تعداد گروه‌های جهادی بیشتر باشد، خدمات بیشتری به نقاط بیشتری ارائه خواهد شد و در برنامه‌ریزی‌ها هم به ما کمک خواهد کرد.
captcha