کاظمی ضمن یادآوری این نکته که داوران نیاز به آموزش دارند، گفت: در مورد ارتقای کیفیت داوری در شورای علمی دورهها تصمیمهایی اتخاذ شده است و در نهایت، جمعبندی نظرات شورای علمی هر پنج دوره به این صورت است که در مرحله منطقهای استان تهران و البرز، برای داوری مناظرهها، سی و پنج ملاک به بیست و پنج ملاک کاهش یابد.
کاظمی گفت: در این راستا نیز سه نفر از دانشجویانی که پیش از این در مناظرهها رتبههای برتر را به دست آورده بودند به تیم داوری اضافه شدند و در نهایت شش پارامتر به عنوان محورهای اجرایی در نظر گرفته شد.
رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی تصریح کرد: در جلسهای که با شورای علمی برگزار میشود، تصمیمگیری میشود که به سوی مدل قبلی داوری بازگردیم یا همان مدل قبلی کارآمدتر بوده است.
کاظمی در ادامه گفت: باتوجه به اینکه حتی در فضای علمی توانمندی گفتوگو و مناظره وجود ندارد، هدف اصلی از برگزاری این مناظرهها آموزش برای دانشجویانی است که پس از فارغالتحصیلی و یا ورود به مقطع تحصیلات تکمیلی این توانایی را یافتهاند که وارد فضاهای جدیتری شوند و قادر هستند که با دفاع از نظریات موجود به سمت آزاداندیشی و نظریهپردازی سوق پیدا نمایند.
وی تصریح کرد: این
دست از مسائل و گزارههایی که در مناظرهها مورد بحث قرار میگیرد مسائلی است که ارگانها و سازمانهای دیگر متولی اجرای آن
هستند و از همین جهت هدف از برگزاری مسابقات محلی مناظرههای دانشجویی این نبوده است که کل مسائل مغفول مانده کشور را مورد بررسی قرار دهد.
خالدی کاظمی بیان کرد: اگر شعار آموزش از طریق مناظره، در دانشگاه نهادینه شود رسالتمان را انجام دادهایم و این مسألهای است که تا رسیدن به نتیجه مطلوب و کامل راه زیادی را در پیش دارد.
کاظمی در پایان
یادآور شد: در سه دوره اول مسابقات ملی مناظرههای دانشجویی از کل کشور ثبت نام
انجام میگرفت و مسابقات در دانشگاه تهران برگزار میشد. ولی در دوره چهارم با حضور
ده استان از کل کشور و چهار دانشگاه از استان تهران و سپس در دوره پنجم با حضور 23 استان و 9 دانشگاه از تهران، مجموعه تیمها به 440 تیم رسید که از این
تعداد، شانزده تیم، آخر آذر ماه به مرحله کشوری میرسند.
گفتنی است که مسابقات سال آینده به غیر از سه استان، در تمام استانهای کشور و 10 دانشگاه تهران برگزار میشود.