کد خبر: 3546017
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۶

پیکر خبرنگار شهید مدافع حرم امشب به زاهدان می‌رسد

گروه فرهنگی: پیکر پاک و مطهر شهید محسن خزایی، امشب 24 آبان‌ماه وارد فرودگاه زاهدان شده و سپس برای آخرین وداع، به منزل مادر شهید منتقل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن( ایکنا) از سیستان وبلوچستان، پیکر پاک و مطهر شهید محسن خزایی، امشب 24 آبان‌ماه وارد فرودگاه زاهدان شده و سپس برای آخرین وداع، به منزل مادر شهید منتقل خواهد شد.
بنا بر این گزارش، پيكر پاک اين خبرنگار شهيد مدافع حرم ساعت 9 امشب به زاهدان می‌رسد و پس از انجام تشریفات در فرودگاه، به منزل مادری ایشان واقع در خیابان دانشگاه 24 انتقال داده می‌شود.
ساعت 7 صبح فردا، 25 آبان‌ماه نیز مراسم وداع در جمع همسنگران رسانه‌ای این شهید بزرگوار در ساختمان مرکزی صداوسیمای استان سیستان وبلوچستان واقع در خیابان آزادی برگزار می‌شود.
مراسم محوری تشییع پیکر شهید خزایی سه‌شنبه ساعت 9 صبح از مصلی زاهدان به سوی گلزار شهدا برگزار می‌شود و بعد از آن، مراسم مردمی ( پرسه) به دلیل کثرت دلسوختگان شهادت این فعال فرهنگی، مذهبی و رسانه‌ای بجای منزل شهید در حسینیه  رضویه زاهدان خواهد بود.
captcha