کد خبر: 3546410
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸
بانکداری اسلامی؛ مبانی اقتصادی و فقهی/ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تشریح کرد:

نسبت بین بانکداری اسلامی و اقتصاد مقاومتی

گروه اقتصاد: سعیدی، تحقق بانکداری اسلامی در کشور را در راستای اقتصاد مقاومتی ارزیابی کرد و گفت: اگر الان از بانکداری اسلامی سخن می‎گوئیم، باید توجه داشته باشیم که چنین مسئله‌ای، مبنای قرآنی دارد.

زهرا سعیدی مبارکه، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به بحث درباره اهمیت بانکداری اسلامی و نقش مجلس در تحقق آن پرداخت و گفت: مجلس، موتور محرک است و از نظر قانونگذاری و نظارت، می‌تواند اثرگذاری بیشتری داشته باشد و کمیسیون اقتصادی هم در زمینه بانکداری اسلامی، قدم‌های بسیار مثبتی را برداشته است.
وی ادامه داد: انشاء‌الله قبل از پایان سال جاری، طرحی که در مجلس در زمینه بانکداری اسلامی آماده شده، صددرصد نتیجه و اثربخشی لازم را خواهد داشت و اگر این اتفاق رخ دهد و بانکداری اسلامی به طور کامل در کشور پیاده شود، خود این امر در راستای اقتصاد مقاومتی خواهد بود.


سعیدی افزود: همچنین در برنامه ششم توسعه، تلاش و تدابیر زیادی در این راستا صورت گرفته است که از ورود محصولات مشابه تولیدات داخل به داخل کشورمان جلوگیری شود، همچنین حمایت از کارگاه‌های کوچک و تولید داخلی مورد توجه قرار گرفته تا شاهد توسعه و رونق تولید داخلی باشیم.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: اگر بخواهیم در چند سطح عالی، خیلی خوب، متوسط، قابل قبول و ضعیف، عملکرد مجلس را بررسی کنیم، این عملکرد تاکنون خوب بوده است و همین‌که نگرش‌ها به این سمت است و مجلس، قلبا به این نتیجه رسیده که چاره حل مشکلات اقتصادی ما، اقتصاد مقاومتی است، نتایج مناسبی را به بار خواهد آورد.
منتخب مردم مبارکه در مجلس افزود: کمیسیون اقتصادی مجلس، مافوق صنعت و برنامه‌ریزی‌های صنعتی است و به همین دلیل در حال هدایت برنامه‌ریزی‌ها به سمتی است که بانکداری اسلامی، مبارزه با فساد و مبارزه با قاچاق کالا، محقق شده و برنامه‌ها را اصولی، علمی و با کار گروهی پیش ‌برد.
سعیدی عنوان کرد: همچنین در داخل کمیسیون اقتصادی، کارگروه‌هایی وجود دارد که بسیاری از امور در این کارگروها براساس اصول پژوهشی و علمی پیش می‌رود تا خدای ناکرده در تصمیم‌گیری‌ها، ضرری به مردم در زمینه اقتصادی وارد نشود.
نماینده مبارکه در خانه ملت با بیان اینکه در زمینه مبارزه با فساد، حمایت از تولید و بانکداری اسلامی، در حال حرکت به سمت پیشرفت هستیم، ادامه داد: البته باید دانست که اقتصاد ما بیمار است و باید کمک کنیم این بیماری به سرطان یا غده سرطانی تبدیل نشود و بتوان آن را ترمیم کرد.
عضو هیئت رئیسه فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس در پایان گفت: اگر الان از بانکداری اسلامی سخن می‎گوئیم، باید دانست که این مسئله مبنای قرآنی دارد و اگر الگوبرداری و الگوپردازی از کتاب قرآن را سرلوحه کار خود قرار دهیم، مسلما لازم نیست اینهمه آزمون و خطا کرده و اکنون به این نتیجه برسیم که اگر در صنعت ما مشکل وجود دارد، به خاطر وجود مشکلات در سیستم بانکی است.
captcha