به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) آیتالله ریشهری در این مراسم در سخنانی گفت: باید در خود نظر افکنیم که این انس با روایات و قرآن چه تاثیری در رشد
معنوی ما داشته است تا در آینده مشخص شود که چه تاثیری میتوانیم در دیگران
ایجاد کنیم.وی گفت: اگر این مباحث تاثیری در ما ایجاد نکند در
واقع همه این فعالیتهای پژوهشی قرآنی و حدیثی در واقع در حد همان قرائت و
کتابت خواهد بود و مرتبه بیشتری برای ما بار نخواهد شد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) عنوان
کرد: اگر به عمق قرآن که همان عنصر هدایت است دست نیابیم بهرهای از این
همه تلاش در زمینه پژوهش قرانی و حدیثی دست نیافتهایم.
ری شهری
عنوان کرد: روایات بسیاری در منظومه مکتب اهلبیت(ع)وجود دارد که بر نقش
قرآن و عنصر هدایت تاکید دارند؛ درایت ما از حدیث و قرآن زمینه ساز هدایت و
نورانیت است و اگر این تاثیرگذاری انجام نشود ضرر کردهایم.
فعالیت 11 رشته ارشد و دکتری
همچنین هادی حجت، معاون آموزش و پژوهش دانشگاه قرآن و حدیث گفت: پژوهشگران این دانشگاه در 11 رشته ارشد و 5 رشته دکتری مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: در سال 94، 3500 دانشجو از این دانشگاه فارغالتحصیل شدند که 1272 نفر از این تعداد در مقطع ارشد به فعالیت آموزشی و پژوهشی میپرداختند.
حجت اظهارکرد: از سال 87 که 3 نفر از این دانشگاه فارغ التحصیل شدند، تا کنون که در هر ترم بیش از 120 پایان نامه دفاع میشوند همچنین در پایان نامههای دانشجویی نیز سعی شده است که اصل نیازهای روز به جهت استفاده مخاطبان و کاربران عمومی و خاص در نظر گرفته شود.
وی گفت: فعالان پژوهشی بسیاری در این مرکز مشغول به فعالیت هستند و در زمینه تدوین کتاب تنها در این دانشگاه 26 کتاب تولید شده که البته آثار متعددی نیز در پژوهشگاه و پژوهشکدهها تدوین شده است.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه قرآن و حدیث بیان کرد: در یک سال اخیر 4 اثر پژوهشی با موضوع تفسیر و فقه و.. منتشر شده است و برای اولین بار اقدام به نشر دو کتاب به زبان عربی کردهایم.
یادآور میشود، در خاتمه این مراسم از پژوهشگران برتر موسسه دارالحدیث در بخش دانشگاهی و پژوهشی و با حضور آیتالله محمدی ری شهری تجلیل شد.
بر اساس این گزارش، در این مراسم از حجج اسلام و المسلمین مرتضی خوشنصیب از پژوهشکده علوم و معارف حدیث؛ سیدعلی حسینزاده از پژوهشکده کلام اهلبیت(ع) و همچنین محسن زندی از پژوهشکده اخلاق و تربیت اسلامی و حیدر عیوضی از پژوهشکده تفسیر اهلبیت(ع) با اهدای نیم سکه تجلیل به عمل آمد.