کد خبر: 3556858
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۴
مهرمحمدی مطرح كرد:

راه‌اندازی مجمع دانش‌آموختگان در دانشگاه فرهنگیان

گروه اجتماعی: سرپرست دانشگاه فرهنگیان كشور گفت:‌ تلاش شده است تا با راه‌اندازی مجمع دانش‌آموختگان دانشگاه فرهنگیان، زمینه فعالیت و تلاش فارغ‌التحصیلان این دانشگاه برای امر توسعه دانشگاه فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، محمود مهر محمدی، رئیس دانشگاه فرهنگیان كشور امروز، 6 دی‌ماه در اولین همایش ملی انجمن‌های ورزش خوابگاهی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور كه در شیراز برگزار شد، گفت: دانشجویان زمانی که دانشگاه را ترک می‌کنند نیز باید خود را در حیطه کمک به توسعه دانشگاه بدانند و در این زمینه تلاش شده است تا با راه‌اندازی مجمع دانش‌آموختگان دانشگاه فرهنگیان، زمینه فعالیت و تلاش فارغ‌التحصیلان این دانشگاه برای امر توسعه دانشگاه فراهم شود.
وی افزود: این مهم موجب می‌شود تا دانش‌آموختگان دانشگاه فرهنگیان در دوران خدمت خود در آموزش و پرورش نیز، علاوه بر تلاش برای توسعه دانشگاه، کنشگران بهتری در عرصه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان باشند و در توسعه مدرسه و جامعه محلی و تبدیل کردن مدرسه به عنوان محور توسعه جامعه محلی مؤثر باشند.
مهرمحمدی گفت: دانشگاه فرهنگیان برآمده از سنت یکصد ساله تربیت معلم در کشور است و هدف آن اعتلای امر تربیت معلم به عنوان یک امر زیر بنایی برای توسعه آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان بعد از دانشگاه تربیت مدرس دومین مولود انقلاب اسلامی در آموزش عالی است، افزود: باید توجه ویژه‌ای در سطح ملی و منطقه‌ای به دانشگاه  فرهنگیان داشته باشیم تا این دانشگاه  بتواند در مدت زمانی کوتاه به توسعه مطلوب خود، همانند دانشگاه تربیت مدرس دست یابد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: استراتژی توسعه مدیریت در دانشگاه فرهنگیان برای نیل به اهدافی که برای آن ترسیم شده  باید استراتژی مبتنی بر مشارکت همه جانبه  بدنه دانشگاه و به‌ویژه دانشجویان باشد .
مهر محمدی تأکید کرد: دانشگاه فرهنگیان یک دانشگاه استراتژیک در سطح کشور است که برای نیل به اهداف خود باید به دانشجویان خود اتکا داشته باشد و به هر میزان که در فرایندهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها برای دانشجویان سهم بیشتری در نظر گرفته شود، به همان میزان زمینه توفیق و افزایش کارایی و راندمان آن نیز افزایش می‌یابد.
وی، شکل‌گیری انجمن‌های مختلف در دانشگاه فرهنگیان، همچون انجمن ورزشی خوابگاهی دانشجو معلمان را نمونه‌ای از تلاش برای این مهم دانست و افزود: این اقدام  تلاشی است برای توسعه تربیت بدنی و ورزش  دانشگاه با استفاده از ظرفیت‌های دانشجویی و دستیابی به اهداف دانشگاه فرهنگیان است.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور افزود: انجمن‌های صنفی دانشگاه فرهنگیان نیز نمونه‌ای دیگر در استفاده از ظرفیت متشکل و سازمان یافته دانشجویان برای تحقق اهداف توسعه‌ای دانشگاه است.
مهر محمدی، از راه‌اندازی قریب الوقوع شورای دانشجویی به عنوان ابزاری کارآمد جهت توسعه دانشگاه فرهنگیان و با هدف استفاده از ظرفیت دانشجویی برای نظارت فراگیر بر همه امور و شعون دانشگاه در بخش‌های مختلف خبر داد.
وی گفت: دانشگاه فرهنگیان باید نقش کلیدی در توسعه و تحول آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت ایفا کند و برای دستیابی به این مهم باید از تمایم ظرفیت‌های درونی و بیرونی آن استفاده کرد.
مهرمحمدی تأکید کرد: دانشگاه فرهنگیان با توجه به نقش ویژه خود باید مورد حمایت قرار گیرد تا در حد یک دانشگاه طراز جمهوری اسلامی و هم سنگ با امر خطیر تربیت معلم ظاهر شده و ایفای نقش کند. 
captcha